reklama
Mruch
Fanka BB :)
@oczekujaca2790 @dżoasia - życzę wam pięknych bet!!! i nudnych ciąż, szybkich porodów i zdrowych dzieci
@gosia321 @Vinszka @Agnieś191 - dobtych wieści "stymulacyjnych"
Dziewczynki tez trzymam kciuki i życzę powodzenia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Tez mialam duzo sluzu. Nawet lekarz powiedzial ze to normalne, z pecherzykami bylo wszystko ok.
Identycznie miałam [emoji3]
Ja w sobote mialam transfer 1 blastki. Pierwszy raz sie w ogole nie stresowalam- bylam o dziwo spokojna. Zamrozonych jeszcze 5, embriolog bardzo zadowolony z wyniku. Po transferze spotkalam malzenstwo z dzieckiem w centrum i chwycilam dziewczynke za raczke a jej tata do niej "popatrz skarbie to tez jest przyszla mama". Popatrzylam na partnera i sie tylko usmiechnelismy moze jakas wyrocznia. Teraz tylko czekac. Dziewczynki powodzenia dzisiaj!
Wspaniały wynik 5 mrozaczkow!!!! Teraz tylko cierpliwie czekac! Niech się gnieździ na najbliższe 9miesiecy!!!
Mruch
Dziewczyny muszę sie Was poradzić. 12.06 mam dopiero wizytę kontrolna, to bedzie mój 12 dzień cyklu. Obecnie biorę 4 tabletki co 6 godzin Estrofemu oraz jedno psiknięcie wieczorkiem Lenzetto. Bardzo dobrze zareagowałam na stymulację bo narobiłam aż 38 jajeczek. Obawiam sie przerostu Endometrium. Czy któraś miała może te leki. Z tego co Was czytam to Endometrium najlepiej w przedziale 7-9mm. Nie wiem zaczynaja sie pojawiać obawy i strach a do transferu jeszcze pewnie z 2 tyg. [emoji30]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
pisces
U mnie jak było 10mm to powiedział doktor, ze jest już ładne. 7mm to strasznie cienkie. Jesteś przed crio?Dziewczyny muszę sie Was poradzić. 12.06 mam dopiero wizytę kontrolna, to bedzie mój 12 dzień cyklu. Obecnie biorę 4 tabletki co 6 godzin Estrofemu oraz jedno psiknięcie wieczorkiem Lenzetto. Bardzo dobrze zareagowałam na stymulację bo narobiłam aż 38 jajeczek. Obawiam sie przerostu Endometrium. Czy któraś miała może te leki. Z tego co Was czytam to Endometrium najlepiej w przedziale 7-9mm. Nie wiem zaczynaja sie pojawiać obawy i strach a do transferu jeszcze pewnie z 2 tyg. [emoji30]
Mruch
U mnie jak było 10mm to powiedział doktor, ze jest już ładne. 7mm to strasznie cienkie. Jesteś przed crio?
Tak jestem przed Crio. No ja na naturalnym miałam max 8mm, dlatego lekarz zdecydował o sztucznym. Ale poczytałam trochę i obawiam sie ze zaraz po lekach zrobi mi sie np 2 cm. A to już za grubo i może być problem z zagnieżdżeniem sie zarodka. Na każdym kroku zmartwienia. Jeśli sie uda to chyba do końca ciąży osiwieje!!! [emoji13]
Vinszka
Tak jestem przed Crio. No ja na naturalnym miałam max 8mm, dlatego lekarz zdecydował o sztucznym. Ale poczytałam trochę i obawiam sie ze zaraz po lekach zrobi mi sie np 2 cm. A to już za grubo i może być problem z zagnieżdżeniem sie zarodka. Na każdym kroku zmartwienia. Jeśli sie uda to chyba do końca ciąży osiwieje!!! [emoji13]
Szczerze, o tym samym myślę. Martwię się o te moje pęcherzyki, jak głupia, a tutaj dziewczyny mówią, że zmartwienia na każdym kroku. Jak nie zwariować?
reklama
tusiaczzek1988
Hejka Dziewczynki
Samych pozytywnych informacji Wam dzisiaj życzę
Ja według ostatniej miesiączki zaczynam od dziś 12tc
Samych pozytywnych informacji Wam dzisiaj życzę
Ja według ostatniej miesiączki zaczynam od dziś 12tc
Podziel się: