reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, mam pytanie. Możliwe jest żeby przy stymulacji pęcherzyki same pękły?
Właśnie zaobserwowałam mega dużo śluzu płodnego. Wizyta na wieczór :(
Ja zawsze mam sporo śluzu płodnego, ale teraz przy stymulacji to fabryką kiślu byłam ;). Spokojnie dostajesz zastrzyki żeby nie pękły prawda? U mnie antagonistą był Cetroide.

reklama
Ja w sobote mialam transfer 1 blastki. Pierwszy raz sie w ogole nie stresowalam- bylam o dziwo spokojna. Zamrozonych jeszcze 5, embriolog bardzo zadowolony z wyniku. Po transferze spotkalam malzenstwo z dzieckiem w centrum i chwycilam dziewczynke za raczke a jej tata do niej "popatrz skarbie to tez jest przyszla mama". Popatrzylam na partnera i sie tylko usmiechnelismy :) moze jakas wyrocznia. Teraz tylko czekac. Dziewczynki powodzenia dzisiaj!

Ja w sobote mialam transfer 1 blastki. Pierwszy raz sie w ogole nie stresowalam- bylam o dziwo spokojna. Zamrozonych jeszcze 5, embriolog bardzo zadowolony z wyniku. Po transferze spotkalam malzenstwo z dzieckiem w centrum i chwycilam dziewczynke za raczke a jej tata do niej "popatrz skarbie to tez jest przyszla mama". Popatrzylam na partnera i sie tylko usmiechnelismy :) moze jakas wyrocznia. Teraz tylko czekac. Dziewczynki powodzenia dzisiaj!
Już chciałam wchodzić w posty Twoje i sprawdzać czy nie przegapiłam postu. Kciuki za blastkę. Ja miałam w sobotę zarodeczka 3 dniowego.

Dzięki wielkie.
Byłam oddać krew i też zapytałam pielęgniarki, bo nie powiem... myślałam, że po ptakach. To co dziś zobaczyłam ... eh. No, ale już dobrze. Jestem dobrej myśli.
Dziś w nocy spać nie mogłam. Jakoś jajniki nie pozwalały mi zasnąć. Znaleźć pozycję to makabra była :D:D

reklama
Dziewczynki witam Was serdecznie, nadrobiłam weekendowe zaległości.

Kropka129 - gratuluje pięknej bety- bedzie pięknie rosła

adansonia - strasznie mi przykro, wyobrażam sobie jak sie czujesz!!! Ale pamiętaj nawet po największej burzy kiedyś wychodzi słońce [emoji3][emoji8]tule Cię mocno!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry