Sol
Fanka BB :)
Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...
jeszcze poczekaj na ta bete jako ostatecznosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...
Taki mąż to skarb, mój też za mnie sprząta, bo ja przez krwiaka mam zakaz tylko że ja jak ja, tak nie nabałaganie ale mój 3 latek zato daje czadu Wstaw zdjęcie pokoiku jak będzie gotowyU mnie mąż też nie do końca radzi sobie z porzadkami, kiedyś bym się zagotowala i poprawiła po nim a dziś cieszę się, że mam w nim wsparcie. Posprzata troszkę mniej dokładnie, nie mogę doprosic się umycia okien ale za to tak pięknie przygotował pokoik dla dzieci....jestem z niego dumna. Jeszcze meble, ozdoby i po sprawie
[emoji127] 28.10.2017
Gosia to będzie dla ciebie szczęśliwy miesiąc. Ja rok temu też w czerwcu miałam punkcje a teraz zaczął się dla Kuby 3 miesiąc.Chyba czeka na kariotypy
W BialymstokuGosia to będzie dla ciebie szczęśliwy miesiąc. Ja rok temu też w czerwcu miałam punkcje a teraz zaczął się dla Kuby 3 miesiąc.
A gdzie punkcja Olsztyn czy Białystok ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz czekamy na piękny przyrost!Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67 )) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
Gratulacje i trzymam kciuki za piekny przyrost. Ilu dniowy zarodeczek ?Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67 )) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
Gratulacje i trzymam kciuki za piekny przyrost. Ilu dniowy zarodeczek ?
Gratulacje ;***Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67 )) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda
Dziewczyny!!!!!! Betka 10,67 )) Po prawie 7 latach walki pierwsze podejście do in vitro i takie cuda