reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dokl tak tez sadzilam ze musi byc wyrozumialy ja JuZ tu tez mojemu powiedzialam o ivf bo liczylam Sue Z tym ze bede potrzebowac z dnia na dzuen np usg podczas stymulacji i bylo tak ze mialam zmiane na 8-8 a o 10:00 JuZ zakonczylam prace bo trza bylo jrchsc do kliniki po lekarstwa i usg od razu mi zrobili a powiedz Na cala stymulacjia lecisz do pl ? Czy jak ? Tak latasz od usg do usg ? Moze lepi wziasc urlop bezplatny na msc?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odpisze ci jak wrócę do domu[emoji4]

Na stronie laboratorium napisali ze od 5 jednostek to juz ciąża a poniżej to ju nie... ale tez mi sie wydaje ze powyżej setki jest ok. Chciała dziewczyny tu maja i 45 i sa w ciąży. Najważniejsze ze przyrasta.Dlugo bralyscie Lutinus? Mi lekarz kazał cały czas 3x2 i do tego fragmin zastrzyki. Jak test wyjdzie pozytywnie to aż do 1 usg 13 czerwca taka sama dawkę mam brać. Pytałam go czy lutinus (mega drogi bo 160 zł za opakowanie)różni sie od luteiny adamed za 5 zł niby skald ten sam ale ponoć ten pierwszy sie lepiej wchłania...jedno opakowanie starcza mi na 3 dni...

Hej :) w kauflandzie na bratysławskiej (w krk) w aptece dr max jest lutek po 110 zł :D Wiem, że 1 próbę miałaś w Krakowie, więc pomyślałam, że dam Ci znać, w końcu każdy grosz się liczy teraz :D

reklama
Do góry