reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam już się wpisuje :)
Ty to wszystko wychwycisz szalona!

Jak się czujesz?
Niezle, triche ciazowych dolegliwosci jeszcze mnie trzyma jak to jest bleeee a na sama mysl o czyms innym tobym kogos pogryzla zeby to dostac teraz zaraz i natychmiast.

Wczoraj bylam na dluzszym spacerze, teraz juz bedw sobir na takie chodzic, zeby sie poruszac. Bo tak tosiedze w domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zrobili raz bete w klinice gdzie bylo ivf ,oczywiscie za oplata i za moim nastawieniem ze poprostu chce i koniec, bo dla nich najwazniejsze liczy Sue usg serduszka ,kobiety tu Po transferze niestety musza miec wiecej cierpliwosci;)wiec potem czekalam az do 26 dpt gdzie bylo wyrazne pykajace serduszko
Evulek mam to samo pytanie jak godzisz te latanie i zycie w Uk ? Bo za rok tez prawdopodobnie mnie to czeka,chcialabym Po rodzenstwo dla Nicole Ale stymulacjie musze od nowa wszystko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego nie w tej samej klinice??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Niezle, triche ciazowych dolegliwosci jeszcze mnie trzyma jak to jest bleeee a na sama mysl o czyms innym tobym kogos pogryzla zeby to dostac teraz zaraz i natychmiast.

Wczoraj bylam na dluzszym spacerze, teraz juz bedw sobir na takie chodzic, zeby sie poruszac. Bo tak tosiedze w domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To super,że zaczynasz się sporo ruszać ;-) Prawidłowo!

Cześć Jowitaa. Przede wszytskim skończ z negatywnymi myślami, bo one na pewno nie pomagają [emoji14]
U nas na forum dzieje się tak dużo, że możemy Ci szybko czas zorganizować ;-) Coś o tym wiem, bo jak nie zaglądam czasami pół dnia to potem masa zaległości [emoji14]
Powodzenia :-) Miałaś transfer jednego zarodka? Iludniowy?
Dziekuje :)
Aktualnie czekam na telefon z kliniki na kiedy bedzie transfer. Bedzie to 1 zarodek tak ustalilismy z lekarzem. Punkcje mialam w poniedzialek.

reklama
Do góry