reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wróciłam od lekarza dostałam mefacit 3x1 w razie bólu. Na usg jest wszystko ok beznhuperki i lekarz powiedział ze piękne endometrium i liczy na to ze sie uda. Betowanie w sobotę:) trochę lepiej mi sie zrobiło na duchu ze piłka w grze
Kobieto to implantacja jak nic!!!!!
Mnie "wgryzanie" tak też bolało...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Ja jutro mam robić betę, ale chyba nie będę miała szansy, bo czuje, że okres mi się rozkręca. Póki co plamienie, ale jestem pewna, że przyjdzie z całą siłą już lada chwila :( rano zrobiłam test z moczu i negatywny. Zero drugiej kreski. Nawet cień cienia się nie pokazał, wiec chyba odstawię leki ... dziś 14 dpt wiec powinno już coś wyjść, no i jeszcze to plamienie :(((

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie 12dpt i tez test negatywny, nawet nie mam złudzeń ze cos sie pokaże za 2 dni, test mialam bardzo czuly cos powinno byc. Maryn mam nadzieje ze masz mrozaczki. Trzymaj sie.

Kobieto to implantacja jak nic!!!!!
Mnie "wgryzanie" tak też bolało...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dziewczyny, mam prośbę, te zaciążone, wpiszcie swoje daty porodu do kalendarza, bezbłędnie będziemy wiedzieli komu się udało i kiedy się dziecia spodziewa :) Niech to będzie też taka... galeria chwały dla tych które się nie poddały i walczyły aż się udało :)

Globulki były bardzo wodniste wiec to nie to, nigdy nie miałam takiej konsystencji dlatego pomyślałam o krzepliwosci od sterydów, mam też mutacje mthfr a ona chyba ma wpływ na krzepliwosc... no nic obserwuje się zobaczymy co to będzie.

Ja mam mutację protrombiny, a to właśnie wysokie ryzyko krzepliwości krwi. Miałam wykonane badania z krwi. Wszystko wyszło w widełkach, ale mimo to lekarz zalecił mi codzienne kłucie na rozrzedzenie krwi. Ponoć steryd podnosi krzepliwość.

Lekarz Szczyptanska zadecydowala ze dla nas tylko program z pgd i All inclusive nawet nie mielismy z kim omówić czy sa jakies inne programy bo nawet nam nie przedstawiono ze mamy jakis wybór. Program zakonczyl sie niepowodzeniem Lekarz Szczyptanska zaproponowala nam kolejny program biorstwo komórki i oczywiscie przedstawili znowu tylko pakiet all inclusive (ta klinika ma tylko chyba all inclusive pakiety) malo tego lekarz zapewnila nas ze bedziemy mieli zagwarantowane dwa zarodki w tym programie, ale nie poinformowala nas zeby miec gwarancje zarodkow nasienie musi spelniac wymogi, w naszym przypadku zadna klinika nie dalaby gwarancji bo maz ma bardzo slabe nasienie. Jaki z niej lekarz jesli mydli oczy o gwarancji zarodkow skoro wiedziała dobrze o jakosci nasienia męża i znowy bysmy wplacili pieniadze i by sie okazało, ale my nic wam nie zagwarantujemy bo nie spelniacie warunków i znowu bysmy byli w stresie czy powstana jakies zarodki. To nie jest lekarz ktory dziala na korzyść pacjenta tylko na korzysc finansowa kliniki. Takie jest moje osobiste zdanie.

Mogę zapytać u jakiego lekarza się leczycie?

Ja też nie chcę zbytnio Ciebie stresować i mówić, że wszystko tam jest be i fe, ale wiem, że w kwestii dawstwa to za wiele się od nich nie dowiesz, jak to tam z tą jakością. Wiem, że nasienie mają takie, które właściwie nie powinno zostać podawane. Szanse na ciąże są zerowe (ale mówię o nasieniu, o KD nic mi nie wiadomo).

Nie bo dopiero najpredzej moge jechac w sobote do prywatnej kliniki bo w uk ciezko z beta. Jak test w piatek znowu wyjdzie negatywny to i bety nie ma sensu robic.
Skad jestes w UK? Z tego co sie orientuje masz leczenie w PL. Jestem ciekawa jak z lataniem samolotem? Czy po transferze moge od razi wrocic do UK czy bedzie trzeba znow czekac. Niestety po punkcji lekarz nie pozwolil i siedze tu sama i umieram z nodow :(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry