reklama
Alfistka
Fanka BB :)
Invicta WarszawaGdzie się leczycie?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
M@gda
Moderatorka
Ja miałam podobnie i też musisła odczekać dwa cykle. Na pocieszenie powiem, że mój organizm odpoczął i pierwszy transfer się udał.Hej dziewczynki , jestem po wizycie monitorującej... lekarz naliczył koło 20 pęcherzyków ok 18-20 mm i ok 10 mniejszych w środę punkcją ale niestety przez duże ryzyko hiperki transfer w tym cyklu odwołany mam odczekać 2 cykle i wtedy będziemy myśleć. Ogólnie jestem załamana tą wiadomością, tak się cieszyłam że jesteśmy już tak blisko a tu taka wiadomość....
magdusia8891
Zaciekawiona BB
L
Lady_Waiting
Gość
Wspaniale! Gratuluję serdecznie❤Dziewczyny! Udało sie!
Zawsze wyobrażałam sobie ta chwile ale jak juz nadeszła nie potrafiłam sie zachować! Przytkało mnie pieknie!
10 dpt - dziwi mnie troche tak wysoka beta - może faktycznie 2fasolki z nami zostaną?
U mnie w 9 dpt beta wynosiła 308 i są bliźniaki
gosia321
Super gratulacjeDziewczyny! Udało sie!
Zawsze wyobrażałam sobie ta chwile ale jak juz nadeszła nie potrafiłam sie zachować! Przytkało mnie pieknie!
10 dpt - dziwi mnie troche tak wysoka beta - może faktycznie 2fasolki z nami zostaną?
Ewunka
Ostatni zastrzyk robię 8tc+4Dziewczyny, a do którego tygodnia bierzecie prolutex?
reklama
A ja 14 tydzień i nadal i prolutex i neoparin [emoji22]Ostatni zastrzyk robię 8tc+4
Podziel się: