reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
tak torche wiecej optymizmu jak ci lekarz powie ze na 90% ci sie uda i potem nici z tego , nie kazdemu uda sie za pierwzsym razem i kazda z nas to wie ..... a najbardziej te dziewczyny co kilka razy im sie nie udalo albo stracily swoje malenstwa :( ja juz chyba nie umiem byc pozytwnie nastawiona , jak caly czas lipa , jak nie meza choroba to jeszcze teraz to , ja to jakos jeszcze znosze ale moj maz nie da rady juz jak teraz sie nie uda :(

Dziewczyno jesteście młodzi, co mają powiedzieć CI, którzy 40 dobijają i latami się starają?!?!?!?Jesteś po pierwszym nieudanym INV a co ma Lolitka powiedzieć?!!?!?!?!?Mimo to wierzyła, że się uda i się udało!!!!!I wiele jest takich dziewczyn, które mogły by sobie rękę z nią podać!!!!!!Negatywne podejście na pewno nie pomaga- wierz mi wiem co mówię. Negatywne myślenie przyciąga negatywne czyny. Myśmy też mieli swoja drogę,którą musieliśmy przejść, ale zawsze wierzyliśmy, że kiedyś w końcu się uda!!!!!!Każdy z nas ma swoją drogę do przejścia.

ja czasami mam juz dosc tej mojej drogi :( mlodzi to nic nie znaczy , ci co sa starsi moga se chociaz powiedziec ze sa starsi i dlatego a co ja mam powiedziedziec ze mam 20 lat i nie moge zajsc w ciaze ? ostatnio zero stesu bo bylam pewna ze sie udalo i jednak , dlatego teraz sie boje teraz dopiero naprawde sie boje :( ja juz przestaje wierzyc bo jest coraz gorzej :(

ciezarowki- a wy co sie tylko tu udzielacie a nic na ciezarowkach po ivf? no:)

palu - fajowo ze dziewczynki. malo tych dziewczynek po ivf wiec dobrze ze statystyki ratujesz:)

sylha - bicie serca: ach, lzy sie krecily.... super. oby tak dalej

Zadzwoniła pani embriolog, są 3 zarodki, tylko 1 taki troszkę mniejszy, ale też się prawidłowo dzieli. W piątek transfer 2 bąbelków, a 1 zamrozimy z nadzieją, że zostanie przetransferowany za 3-4 lata :)
Niesamowicie się cieszę!!!!

Sylha - całkowicie się z Tobą zgadzam. Pozytywne podejście wywołuje pozytywny zbieg okoliczności ;)

Lolitka200 - ciężarówki wspierają dziewczyny, które są kilka kroków z tyłu i udzielają cennych rad ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Masia- to trzymam kciuki, bo to wygląda dokładnie tak jak u mnie:-D, mój jeden bąbelek też się mrozi!!!!!Gin ostatnio się zaśmiał i pogratulował 3 dzieci- już się wystraszyłam, że on 3 tam ujrzał, a on miał na myśli, tego bidulka co się mrozi :-)

Do góry