reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wreszcie słońce, jestem od niego uzależniona, wyginam się na leżaku i słucham disco polo, tak mnie naszło, po pierwszej zwrotce umiem już cała piosenkę haha;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Dopiero dotarłam do domu. Moje Skarby są w porządku. NT 1,7 i 1,8[emoji1][emoji7][emoji7][emoji7] Przepływy w porządku, kość nosowa obecna. Teraz tylko wyniki z pappy. I jestem o tydzień dalej. Dziś 13 i 3 dni. Termin przesunął mi się na 29 listopad, ale tak z miesiąc wcześniej mam się szykować. Jedna Kropka spała grzecznie, a druga zwiercona okropnie. Rozpycha się, kopie współlokatora [emoji6]Nie chciał dac się zmierzyć. Leżałam z godzinę zanim wszystko pokazał lub pokazała. Pełnia szczęścia [emoji7]

Cudnie! Cieszę się [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dopiero dotarłam do domu. Moje Skarby są w porządku. NT 1,7 i 1,8[emoji1][emoji7][emoji7][emoji7] Przepływy w porządku, kość nosowa obecna. Teraz tylko wyniki z pappy. I jestem o tydzień dalej. Dziś 13 i 3 dni. Termin przesunął mi się na 29 listopad, ale tak z miesiąc wcześniej mam się szykować. Jedna Kropka spała grzecznie, a druga zwiercona okropnie. Rozpycha się, kopie współlokatora [emoji6]Nie chciał dac się zmierzyć. Leżałam z godzinę zanim wszystko pokazał lub pokazała. Pełnia szczęścia [emoji7]
I po tą wspaniałą wiadomość weszłam na forum ❤❤gratulacje.

:) to nie o uczulenie chodzi tylko o przebarwienia. Ja tez bede lezec na zwolnieniu ale jednak bede sie smarowac. Juz i tak mam pare plam na twarzy po latach brania antykoncepcji. Ale slonce kocham wiec choc troche sie pogrzeje :)
Gosia, w ciąży też trzeba uważać z opalaniem właśnie przez wzgląd na często pojawiające się przebarwienia :) Smaruj się mocnym kremem i będzie ok :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny,
Jak dużo nowych osób :) i ja wracam do was, po przerwie i zregenerowaniu sił wracamy do akcji :) we wtorek pierwsza wizyta i zaczynamy działania do criotransferu. Mam nadzieje, ze moje mrozaczki sie odmroza i przetrwają :)
Super!!! Zatanawiałam się ostatnio co u ciebie.

Wpiszę cię na wtorek do kalendarza, żeby nie zapomnieć i trzymać kciuki. A następne wpisy mam nazieję, że już sama będziesz uzupełniać ;)

Do góry