Szczescie1986
Fanka BB :)
Jak fajnie... To jest dopiero szczęścieCudo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak fajnie... To jest dopiero szczęścieCudo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak fajnie... To jest dopiero szczęście
Oooojjjeeejjjjciiuuu....popłakałam się....coś cudownego.....Dziewczyny, Orzeszek:
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hihihi.....tak mam wskazania: mążJuz po pierwszej wizycie z ivfdostałam gonapeptyl.Mam brać od soboty co dwa dni. Kolejna wizyta10.06 .Punkcja w okolicach 19-23.06 Czy macie jakieś wskazania jak robić zastrzyk aby nie bolalo...?
Myślę ze masz szanse na swój program.Hmmm mmm... dziewczyny... mmm.... wystawcie ręce do monitorów... mmmm... hmmm...
Zamknijcie oczy... mmm... hmmm... chłońcie ciążowe fluidy... hmm.. mmm...
Myślicie, że mogłabym swój program w telewizji dostać?? Ręce, które wysyłają ciążowe fluidy
Ja jestem tak samo jak Ty na długim protokole ale jakieś dwa tygodnie przed Tobą, w piątek kończę gonapeptyl i od razu mam wizytę w klinice co dalejJuz po pierwszej wizycie z ivfdostałam gonapeptyl.Mam brać od soboty co dwa dni. Kolejna wizyta10.06 .Punkcja w okolicach 19-23.06 Czy macie jakieś wskazania jak robić zastrzyk aby nie bolalo...?
samych takich dobrych wiesci po kazdej wizycie ...suuuperJuz. Opóźnienie bylo a potrm musialam wszystkich obdzwonic bo czekali na informacje.
Orzeszek ma 4.3cm, serduszko bije 169 na minute. Raczki sa, nozki sa. Nastepna wizyta u prowadzacego 12.06 w miedzyczasie mam isc na genetyczne.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie płacz, i ty się doczekaszOooojjjeeejjjjciiuuu....popłakałam się....coś cudownego.....