reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jesteś pewna, że to po tym boli Ciebie głowa? Ja już przyjęłam 9 zastrzyków i czuję się zupełnie ok.
Jutro ostatni 10 i na krew jadę :p
Ja biorę zastrzyki co drugi dzień i dokładnie w dzień zastrzyku głowa pęka cały dzień :( Dzisiaj mam 24 dc ale 4 dni temu skończyłam antyki i czekam wytrwale na tą @ żeby stymulację zacząć a ona nic a nic, nawet upławów, czysto po prostu :(

reklama
Dziewczyny, Orzeszek:

1495650204-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale już duży jestem!!! :)

Juz po pierwszej wizycie z ivf:)dostałam gonapeptyl.Mam brać od soboty co dwa dni. Kolejna wizyta10.06 .Punkcja w okolicach 19-23.06 Czy macie jakieś wskazania jak robić zastrzyk aby nie bolalo...:D?

Super :) od którego dc zaczynasz te zastrzyki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Juz. Opóźnienie bylo a potrm musialam wszystkich obdzwonic bo czekali na informacje.

Orzeszek ma 4.3cm, serduszko bije 169 na minute. Raczki sa, nozki sa. Nastepna wizyta u prowadzacego 12.06 w miedzyczasie mam isc na genetyczne.

Ale wielgasny już;) Zazdraszczam Ci pozytywnie widoków, sama radość;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy dziewczyny chcialyby.tu ogladac, zeby nikomu przykro nie bylo.

Ej weź, przykro? Dajesz nadzieję innym, każda z nas zaczynała od tego samego punktu wyjcia - dwaj sweet focie

reklama
Ja biorę zastrzyki co drugi dzień i dokładnie w dzień zastrzyku głowa pęka cały dzień :( Dzisiaj mam 24 dc ale 4 dni temu skończyłam antyki i czekam wytrwale na tą @ żeby stymulację zacząć a ona nic a nic, nawet upławów, czysto po prostu :(
Już ciocia kocha bombeleczka;)
Dziewczyny, Orzeszek:

1495650204-aaaaaa.jpeg

Do góry