reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I ja pierwszy raz je slysze, ale zgaduje ze oznacza ze jestes niecierpliwa [emoji14] Za to czytam dobrej mysli, to dobrze :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niecierpliwie sie bo bym juz wróciła do meza do uk, a tak sama siedze w pl od tygodnia. Dwie książki prawie przeczytalam, ale w sobote juz wylot [emoji3]

reklama
Mam głupie pytanie... o luteinę. Mam 3 razy dziennie po 2 tabletki do pochwowo. Co chwile mi sie to wylewa a zapodaje aplikatorem na co to jest? I czy nie zaszkodzi to rano jak dam sobie przed transferem? Bo tak mi godzinowo wypada
Luteina to progesteron. Najwazniejszy do podtrzymania ciazy. Oni i tak dopchaja cie jeszcze progesteronem po samym transferze.

Mi też luteina wypływa, ale ja palcem aplikuje , aplikatorem nie dam rady szyjka jest spulchnięta i się kalecze od razu. Co do jutra to może lepiej weź luteine od razu po transferze mi tak lekarka kazała, a o której powinnaś wziąść luteine i o której transfer?
Kroplówkę mam o 9 transfer o 10 to moze po powrocie do domu wezmę.

Ja jestem w drodze do lekarza. A wlasciwie w postoju. Mam wizyte na 18 30, ale od siebie bez samochodu (maz zabral bo jezdzi do pracy) to moge sie tylko pocuagiem wydostac, wiec pod klinika byla ponad godzine wczesniej. A teraz w kawiarni siedze.

Ogolnie czuje sie niezle. Juz nie jestem zmeczona, troche ogarniam w domu.

Czekam na dobre wieści

Juz. Opóźnienie bylo a potrm musialam wszystkich obdzwonic bo czekali na informacje.

Orzeszek ma 4.3cm, serduszko bije 169 na minute. Raczki sa, nozki sa. Nastepna wizyta u prowadzacego 12.06 w miedzyczasie mam isc na genetyczne.

Super wiesci :):) gratulacje :)

Juz. Opóźnienie bylo a potrm musialam wszystkich obdzwonic bo czekali na informacje.

Orzeszek ma 4.3cm, serduszko bije 169 na minute. Raczki sa, nozki sa. Nastepna wizyta u prowadzacego 12.06 w miedzyczasie mam isc na genetyczne.

Pokaz kochana zdjęcie :)
Super , mega fajnie ❤️

reklama
Do góry