Dzielny orzeszek, super[emoji4]Juz. Opóźnienie bylo a potrm musialam wszystkich obdzwonic bo czekali na informacje.
Orzeszek ma 4.3cm, serduszko bije 169 na minute. Raczki sa, nozki sa. Nastepna wizyta u prowadzacego 12.06 w miedzyczasie mam isc na genetyczne.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
butterflysunrise
Fanka BB :)
Gratuluję!!! Takie informacje to ja lubię! Oby tylko takie u nas były!!! Super!!!Juz. Opóźnienie bylo a potrm musialam wszystkich obdzwonic bo czekali na informacje.
Orzeszek ma 4.3cm, serduszko bije 169 na minute. Raczki sa, nozki sa. Nastepna wizyta u prowadzacego 12.06 w miedzyczasie mam isc na genetyczne.
butterflysunrise
Jesli dziewczyny beda chcialy zobaczyc pokaze. Jesli nie to wysle jak dojade.do domu.
Nie czaj się tylko dawaj! Nie możesz wszystkim forumowym ciotkom odmówić takiego widoku!!!
G
gość 5
Gość
To ja się do Was przyłączę . Na serduszko jeszcze nie liczę ale mam nadzieję na zarodek.Ja mam usg w dzień mamy czy pojawi się serduszko...narazie mam swoje serce w gardle ze strachu, możemy być przerażone razem[emoji6]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
G
gość 5
Gość
Ja robiłam w 10dpt i hcg (nie beta) wyniosło 115. W sumie nie wiem co Ci doradzić. Jeżeli nie przejmiesz się negatywną betą to idź ale może być jeszcze za wcześnie. Może dziewczyny mają jakieś doświadczenia.Myslicie ze cos wyjdzie w 7dpt 3dniowych zarodków [emoji6] bo tylko w piatek mage zbadac, potem to bede musiała czekac caly tydzien by pojechac na bete [emoji20]
butterflysunrise
Ja miałam transfer wczoraj a już bym najchętniej dzisiaj na betę poszła!!! Jak tez czas straaaaaaaaaaaaasznie wolno leci!!!!!!!!!!
natalix0
Chętnie zobaczęJesli dziewczyny beda chcialy zobaczyc pokaze. Jesli nie to wysle jak dojade.do domu.
reklama
gosia321
SlicznyDziewczyny, Orzeszek:
Podziel się: