Super że macie mrozaczki, uda się na pewno! Grunt to nie tracić nadzieiMamy trzy.1 pojedynczy,a 2 podwójne. Już myślałam,że tym razem uda się bo nie było krwawienia, a tu masz ostatni dzień i miesiączka. Jestem załamana choć wiem,że podejdę za mc do kolejnego transferu.ale ten czas dziewczyny dobija
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Lepszego ukrwienia macicy
Myslicie ze cos wyjdzie w 7dpt 3dniowych zarodków [emoji6] bo tylko w piatek mage zbadac, potem to bede musiała czekac caly tydzien by pojechac na bete [emoji20]Ropuszka, ja właśnie tam sie wybieram, ale akurat mam takie zalecenia Też progesteron i estradiol. Też się boję [emoji14] Będę miała 8 dpt 3-dniowego zarodka.
Migdaly pomagają podobno[emoji4]A ja po wizycie . W kalendarz jakoś zamiast na dziś wpisałam się na 26 , ale już 26 nie musze się wpisywać .
Jajeczka rosną, na prawym jest 3, na lewym 2. Mają po 10-12mm (chyba 1 jest 15mm), endo 5mm. Dostałam jeszcze 2 zastrzyki na dziś i jutro: Menopur 150 i Cetrotide 0,25 i kolejna wizyta w piątek.
Z tymi jajakmi wieczne dylematy, za mało, za dużo chyba nigdy nie ma w sam raz , bo teraz trochę mam myśl, że mało . Oczywiście zdrowy rozsądek mówi, że luuzz.
Co myślicie o winie? Popić troszkę na endo czy nie? Embriolog z Novum pisze, że nawet najmniesza ilość alko może działać negatywnie na płodność... A jeszcze gdzieś czytałam (oprócz forum), że wskazane... I bądź tu mądrym,
Pixie_Dixie
Czytałam,ze tak dlatego chce spróbować [emoji846]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Czytałam,ze tak dlatego chce spróbować [emoji846]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja właśnie przypadkiem natknęłam się na jakiś program o in vitro, reportaż o parze, której się nie udawało i dopiero po akupunkturze i ziołach .... podeszłam z dystansem, ale może rzeczywiście ma to sens ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czytałam, że czerwone wytrawne wino dobre na endometrium, ale z drugiej strony w połączeniu z lekami nie wiadomo jaki może przynieść skutek. Może dziewczyny pomogą, bo też jestem zainteresowana.
Ja pilam wino czerwone ale czy poglo to nie wiem, bo podczas transferu nie sprawdzali endo i nie wiem jakie bylo w dniu transferu. Tylko ze ja nie bylam stymulowana lekami do punkcji wiec pozwolilam sobie przez dwa dni po lampce czerwonego wina[emoji6] . Jak wam jajeczka rosną to moze lepiej im nie przeszkadzac [emoji6]
M@gda
Moderatorka
evulek jak u ciebie??Ja pilam wino czerwone ale czy poglo to nie wiem, bo podczas transferu nie sprawdzali endo i nie wiem jakie bylo w dniu transferu. Tylko ze ja nie bylam stymulowana lekami do punkcji wiec pozwolilam sobie przez dwa dni po lampce czerwonego wina[emoji6] . Jak wam jajeczka rosną to moze lepiej im nie przeszkadzac [emoji6]
karolina1984
Jestem w drodze do Pl , od wczoraj głupieje już i się martwię czy wszystko Ok , idę prywatnie 26.05 zobaczyć czy wszystko Ok objawów zerooo , a Ty jak się czujesz ?o 18 30 mam wizytę, spokojnie, poinformuję was co tam u orzeszka
Karolina, a jak ty się czujesz?
reklama
ludek
A ja po wizycie . W kalendarz jakoś zamiast na dziś wpisałam się na 26 , ale już 26 nie musze się wpisywać .
Jajeczka rosną, na prawym jest 3, na lewym 2. Mają po 10-12mm (chyba 1 jest 15mm), endo 5mm. Dostałam jeszcze 2 zastrzyki na dziś i jutro: Menopur 150 i Cetrotide 0,25 i kolejna wizyta w piątek.
Z tymi jajakmi wieczne dylematy, za mało, za dużo chyba nigdy nie ma w sam raz , bo teraz trochę mam myśl, że mało . Oczywiście zdrowy rozsądek mówi, że luuzz.
Co myślicie o winie? Popić troszkę na endo czy nie? Embriolog z Novum pisze, że nawet najmniesza ilość alko może działać negatywnie na płodność... A jeszcze gdzieś czytałam (oprócz forum), że wskazane... I bądź tu mądrym,
Trzymam mocno kciuki za piękne jajeczka Co do wina, to poszłam tropem twojego lekarza i zamiast wina wcinałam migdały
Podziel się: