a mnie dzisiaj kluje z lewej strony bardzo niepokojaco...najpierw kaszlnelam i tak zabolalo ze chej..i od tej pory kluje...polozylam sie moze lezenie pomoze...a noi jeszcze sie umowilam a raczej wkrecilam na usg w piateknie wytrzymam do nastepnegoterminu wyznaczonego przez lekarza bo dopiero pod koniec lipca...moze sie uda zobaczyc co miedzy nogami...?
reklama
G
gość 5
Gość
Dream a w którym dniu po transferze byłaś? Miałaś podana blastke?takie coś znalazłam w Internecie szukając kolejny raz informacji na temat mojej sytuacji. Myślicie że to ma jakiś sens czy lepiej podejść sceptycznie?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Tak pięciodniową 23dpt...Dream a w którym dniu po transferze byłaś? Miałaś podana blastke?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Emilianka6966
Fanka BB :)
O jak fajnie- nie ma jak w domku, najważniejsze że u Was wszystko dobrze, że kruszynki mają się dobrze i mamusia spokojniejszaHejka Dziewczyny. Ja dziś już w domku, lekarz powiedział że wszystko ok i wypisali mnie po tygodniu ze szpitala. Czuje się w miarę dobrze, mam sposób na ból brzucha i pleców, na chwilkę wstaje z łóżka trochę się poruszam(tzn przejdę się po domu) i w miarę przechodzi mogę leżeć dalej :-)
Miałam dziś USG moje Kruszynki ładnie rosną a macica już miękka :-) Bo jak szłam do szpitala tydzień temu to była dość mocno napięta. W piątek mam wizytę u swojej lekarki także jeszcze sobie pooglądam moje dzieciaki :-)
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Ja tez czuje ze sie uda :-) twoje słowa podniosly mnie na duchu :-)
4 blastocysty to naprawde świetny wynik
Alfistka
Dziękuję Gosiu na Ciebie zawsze można liczyć, że odpowieszTez tak mialam nie martw sie przyjdzie z opoznieniem
A na bol glowy apap albo paracetamol ale tak naprawde mi pomagalo tylko zasniecie a bol byl mega mialam wrazenie ze mozg mi oczami wychodzi. Wspolczuje
G
gość 5
Gość
No to głowa do góry!Tak pięciodniową 23dpt...
Dziękuję, ale ciężko...No to głowa do góry!
G
gość 5
Gość
Wiem Kochana. Z tego co pamietam masz wizytę w piatek? Zobacz, juz jutro środa. Szybko leci i wierze, ze wrócisz do nas w piatek z dobrymi wieściami.Dziękuję, ale ciężko...
reklama
Tak w piątek, czuję się jakbym szła na ogłoszenie wyrokuWiem Kochana. Z tego co pamietam masz wizytę w piatek? Zobacz, juz jutro środa. Szybko leci i wierze, ze wrócisz do nas w piatek z dobrymi wieściami.
Podziel się: