Szczescie1986
Fanka BB :)
Ale to już coraz większe robi się plamienie i brzuch boli jak na miesiaczkeTak za 1 razem. Mam 2 tyg corke terrorystke bo tylko na cycu chce byc i sie tulic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to już coraz większe robi się plamienie i brzuch boli jak na miesiaczkeTak za 1 razem. Mam 2 tyg corke terrorystke bo tylko na cycu chce byc i sie tulic
Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze...Ale to już coraz większe robi się plamienie i brzuch boli jak na miesiaczke
Robiłaś Inhibinę B do tego AMH tak w ogóle???
Inhibina B to substancja, która jest wytwarzana u kobiet w komórkach ziarnistych pęcherzyka jajnikowego. Stężenie inhibiny B od 3 do 5 dnia cyklu (w fazie folikularnej) pozwala ocenić liczbę i jakość pęcherzyków jajnikowych. Poziom inhibiny B poniżej normy sugeruje, że rezerwa jajnikowa (czyli w skrócie potencjał rozrodczy jajnika) jest mała i zajście w ciążę może być trudniejsze. Jednak trzeba pamiętać o tym, że niski poziom inhibiny B zajścia w ciążę nie wyklucza i jest analizowany przez lekarza wraz z wieloma innymi czynnikamiA co to za badanie? Będę powtarzać zaraz amh to może zrobię?
Dziewczyny, decydujemy się na Novum na drugie podejście. Teraz pytanie - który lekarz. Macie jakieś sugestie?
Dla przypomnienia - mam problem z jakością komórek, z dwóch zapłodnionych komórek, nie uzyskaliśmy żadnego zarodka po pierwszej punkcji, lat 35, amh 3,5 (przed pierwszym podejściem. Powtórzę jak przyjdzie @)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ciesze sie ze wszystko ok...wiem jak sie balas...Dziewczyny, wróciłam z prenatalnych, wszystko w normie, a ryzyko trisomii bardzo niskie. Cieszę sie. CRL 62.9 więc z nogami to będzie już z 10cm!
Dziwne jest że znaleziono drugi worek , po drugim zarodku. Może niektóre z Was pamiętają jak tu pisałam kilka tyg temu , że drugi zarodek też się zagniezdzil , Ale od początku lekarze nie dawali mu szans. Tętna nie bylo. W Wielkanoc plamilam, później usg w9t1d i lekarz nie widział śladu po drugim, A dziś Pani mi mówi takie rzeczy. Podobno ma nie zagrażać dziecku, Ale dziwne To, nieprawdaż?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziendobry kobietki
Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Tez tak mialam nie martw sie przyjdzie z opoznieniemNo i nie mam okresu po tym gonapeptylu ani żadnego krwawienia