Polecam profertil. Mojej drugiej połowie baaardzo poprawiły się wyniki w 3 miesiąceDziendobry kobietki
Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Pewnie brakuje juz jej brzuchaA Ty co ? zabierasz się do roboty zeby przezwyciężyć te idopattczna niepłodność i braciszka zrobić dla Nicole?! Super. 3mam kciuki ale nie wiem co na nasienie :/
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Już gratulacje przyjęłam, teraz to tak głupio
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj dawaj!! [emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
A moze jeszcze porozmawiaj z nim na ten temat. Moj tez nie mogl sie przelamac ale stwierdzil ze jesli bedzie taka koniecznosc to woli to od adopcjiNasienie dawcy nie wchodzi w grę... maż by sie nigdy nie zgodził. Siedzimy w tym razem
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A Ty co ? zabierasz się do roboty zeby przezwyciężyć te idopattczna niepłodność i braciszka zrobić dla Nicole?! Super. 3mam kciuki ale nie wiem co na nasienie :/
U nas nasienie ok tak sadze tzn wyniki byly ok Ale skoro z 17 komorek 6 Sue zaplodnilo Ale tylko jedna zostala Nicolusia to cos chyva nie tak Z plemnikami ....
Pytalam dla kolezanki bo Ja probuje naturalnie ha ha ,tak na powaznie musze miec rok przerwy Po cc aby podjac starania nastepne ,Ale nie zabespieczAm sie boje Sue brac teraz tabsy aby nie pogorszyc jakos tak mysle ze tabsy teraz mi pogorsza jeszxze gorzej ,poprostu uwazamy....Ale jak wpadne to oczywiscie bedzue radosc
AniaCh83
Dziewczyny, wróciłam z prenatalnych, wszystko w normie, a ryzyko trisomii bardzo niskie. Cieszę sie. CRL 62.9 więc z nogami to będzie już z 10cm!
Dziwne jest że znaleziono drugi worek , po drugim zarodku. Może niektóre z Was pamiętają jak tu pisałam kilka tyg temu , że drugi zarodek też się zagniezdzil , Ale od początku lekarze nie dawali mu szans. Tętna nie bylo. W Wielkanoc plamilam, później usg w9t1d i lekarz nie widział śladu po drugim, A dziś Pani mi mówi takie rzeczy. Podobno ma nie zagrażać dziecku, Ale dziwne To, nieprawdaż?
Dziwne jest że znaleziono drugi worek , po drugim zarodku. Może niektóre z Was pamiętają jak tu pisałam kilka tyg temu , że drugi zarodek też się zagniezdzil , Ale od początku lekarze nie dawali mu szans. Tętna nie bylo. W Wielkanoc plamilam, później usg w9t1d i lekarz nie widział śladu po drugim, A dziś Pani mi mówi takie rzeczy. Podobno ma nie zagrażać dziecku, Ale dziwne To, nieprawdaż?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Pewnie brakuje juz jej brzucha
Oj bardzo;(, moja cala ciaza byla wspanialym okresem do 30 tc ,potem jak JuZ wiesz gosiu tylko stres i niestety szybko sie skonczyla dla dobra corki w 35 tyg wiec bede probowac znow moze Nast razem jesli Bog da nastepna mozliwosc to moze doniose )
Narazie daje wam droge wolna i trzymam[emoji109]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ninius a co u ciebie ??? Ktory to JuZ Tydz?
no jasne, że może..:-)Dziewczyny! Czy Wasi mężowie rezygnowali całkowicie z alkoholu? Mój ma dobre wyniki nasienia(również DNA plemników i wiązanie z kwasem hialuronowym) ale nie wiem czy może wypić piwo....
reklama
adansonia
Do tego estradiol miałam jedynie 350No to faktycznie cholera wie o co chodzi [emoji53]
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: