reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A Ty co ? :) zabierasz się do roboty zeby przezwyciężyć te idopattczna niepłodność i braciszka zrobić dla Nicole?! Super. 3mam kciuki :) ale nie wiem co na nasienie :/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas nasienie ok tak sadze tzn wyniki byly ok Ale skoro z 17 komorek 6 Sue zaplodnilo Ale tylko jedna zostala Nicolusia to cos chyva nie tak Z plemnikami ....

Pytalam dla kolezanki bo Ja probuje naturalnie ha ha ,tak na powaznie musze miec rok przerwy Po cc aby podjac starania nastepne ,Ale nie zabespieczAm sie boje Sue brac teraz tabsy aby nie pogorszyc jakos tak mysle ze tabsy teraz mi pogorsza jeszxze gorzej ,poprostu uwazamy....Ale jak wpadne to oczywiscie bedzue radosc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, wróciłam z prenatalnych, wszystko w normie, a ryzyko trisomii bardzo niskie. Cieszę sie. CRL 62.9 więc z nogami to będzie już z 10cm!
Dziwne jest że znaleziono drugi worek , po drugim zarodku. Może niektóre z Was pamiętają jak tu pisałam kilka tyg temu , że drugi zarodek też się zagniezdzil , Ale od początku lekarze nie dawali mu szans. Tętna nie bylo. W Wielkanoc plamilam, później usg w9t1d i lekarz nie widział śladu po drugim, A dziś Pani mi mówi takie rzeczy. Podobno ma nie zagrażać dziecku, Ale dziwne To, nieprawdaż?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie brakuje juz jej brzucha :)

Oj bardzo;(, moja cala ciaza byla wspanialym okresem do 30 tc ,potem jak JuZ wiesz gosiu tylko stres i niestety szybko sie skonczyla dla dobra corki w 35 tyg wiec bede probowac znow moze Nast razem jesli Bog da nastepna mozliwosc to moze doniose ;))
Narazie daje wam droge wolna i trzymam[emoji109]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry