reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Wybacz Ale nirwiem bowiem bralam tylko te dopochwowe ,Ja to taki swierzak z tym ivf ,napewbo gdyby sie nie udalo to bym glebila temat co lepsze itd ,w Uk nie ma za duzo tych lekow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziendobry kobietki

Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
U nas bardzo ale to bardzo pomógł Promen, wyniki nie były najgorsze do iui chciałam zwiększyć ilość prawidłowych, po 3 msc i diecie plemniki jak u nastolatka, lekarz sam w szoku był, bo nie wierzył w suplementy

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A ja Wam powiem, że po tych betach naszło mnie dzisiaj zrobić test, bo jeszcze jeden miałam- zawsze chciałam zobaczyć dwie krechy, fajne uczucie, zrobiłam zdjęcie na pamiątkę;) Dzisiaj 14 dpt, a mam wrażenie że od transferu wieki minęło;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba znowu sie nie udało jestem załamana dzwoniłam do embriologa mija doba a plemnik cie nie jeszcze przyjął i 3 komórki nie zapłodnili. Mówią ze daj szanse do wieczora i maj nadzieje ale ja wiem co to znaczy. Juz rozpacz, płacz i znowu zawód. Nie moge sie pogodzić z tym ze nie bede mieć dzieci po prostu nie moge:(

Chyba znowu sie nie udało jestem załamana dzwoniłam do embriologa mija doba a plemnik cie nie jeszcze przyjął i 3 komórki nie zapłodnili. Mówią ze daj szanse do wieczora i maj nadzieje ale ja wiem co to znaczy. Juz rozpacz, płacz i znowu zawód. Nie moge sie pogodzić z tym ze nie bede mieć dzieci po prostu nie moge:(

A... szybka zmiana na nasienie dawcy?? Rozważaliście??

reklama
Do góry