adunnnia90
Fanka BB :)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji110][emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscie Ja bralam 800 mg na dzien
Dziękuje Ci za odpowiedz bo wie trochę przestraszyłam ze te pastylki takie duże i aż 6 mam ich brać. Lesze sa do pochwowo czy pod język to ma znaczenie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziendobry kobietki
Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Pewnie. Ja byłam na sztucznym cyklu i brałam 3x5 dopochwowo i 3x5 podjezykowo [emoji6]Kochane dostałam luteinę do pochwowy dwie pastylki 100mg co 8 godzin do betowania czy to normalne ze aż tyle?dziekuje za opowiedz
Mój maż poszedł do ziołolecznictwa zakonu bonifratrów w Krakowie i tam mu przepisami specjalna nalewkę ziół na plemniki o na płodność. To zażywałamDziendobry kobietki
Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Pomogło?Mój maż poszedł do ziołolecznictwa zakonu bonifratrów w Krakowie i tam mu przepisami specjalna nalewkę ziół na plemniki o na płodność. To zażywałam
Ja dziś 14dptA na jakim jestes teraz etapie? Ktory dpt??
Trzymaj się tam!!!Jedziemy właśnie do kliniki. Nie dziękuję żeby nie zapeszyc! [emoji8]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans