reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

no najlepiej sobie narobić dzieci żeby kasę z sociala dostać, tutaj to tez nagminne jest.
moja teściowa tak jak szwagierka przezywają tylko bo tabletki muszę brać a one nawet głupiej przeciwbolowki połknąć nie mogą. A ja mogę łykać tonę, robić 15 zastrzyków dziennie byle sie udało.

a ze nie rozumieją no nie rozumieją ja miałam taka sytuacje w pracy ze do jednej babki przyszła jej córka z wnusiem 3 tygodniowej. Wszystkie kobitki się zleciały i były tylko och i achy. a ja chciałam uciec. daleko! ale ten cały tłum zepchnął mnie w róg i nie miałam jak wiec zaczęłam płakać. niestety kto nie byl w naszej sytucji nie zrozumie

Ostatnia edycja:
reklama
joweg jejku to ci się szwgierka udała kto takie rzeczy gada!!!! czy ona nie rozumie że i tak nam jest ciężko???!!! ale cóż niektorzy ludzie wogóle nie myślą!!!! a ty się nie przejmuj takimi ludźmi bo ty też niedługo będziesz w ciąży:)

ale i tak bedzie niedlugo rozwod powiezdiala ze zyc z nim nie bedzie bo kaze jej sprztaac gotowac i zajmowac sie dzieckiem :D mowie wam patologia :D

joweg to tym bardziej się nią nie przejmuj widzisz że dziewczyna ma nierówno pod sufitem i traktuje dzieci przedmiotowo no jak można planować drugie dziecko i rozwód?!

joweg tez mozesz jej dopiec, ze predzej jej maz ja pierwszy zostawi niz ona jego wiec niech sobie tak nie planuje glupia picza;/
i dlatego ja nikomu ani znajomym ani rodzinie nie mowilam, ze sie staramy bo po co. Tylko by byly pytania czy juz,a co jest nie tak itp. a tak to caly czas mowilismy, ze sie nie staramy i jak kiedys bedzie to bedzie.
Jutro juz mi sie 13tydzien zaczyna, a ja jeszcze nikomu nie powiedzialam;] hehe nie wiem kiedy powiem
poki brzucha nie widac to po co

no faktycznie na mjejscu twojej szwagierki zastanowilam bym sie co mowi i co robi a na mjejscu jego kopnelabym ja w cztery litery. Palu nr1 u mnie tez nikt niewiedzial az do 15 tygodnia a teraz juz wszyscy wiedza. Ja jestem strasznie chora mam szpital w domu wszyscy chorzy temperatura katar bol gardla jakas masakra jak pomysle ze na dworze 20 stopni a ja siedze w domu:crazy:

paula_nr1- popieram tez nikomu nie powiem :) tylko wam :* heheh jak sieczujesz lepiej mow :D

kasia31- trzymaj sie kochana :) i kuruj :)

Ostatnia edycja:
joweg a czuje sie roznie raz lepiej raz gorzej. Sennosc juz mi przeszla ale slabo jest mi nadal. Jak odstawilam dupka to juz nie mam mdlosci, a za 2tyg mam lutke odstawic. Brzucha brak, jesc mi sie nie chce ...:)
a Ty jak sobie wsadzisz te 3 to po tych Twoich ziolkach wszystkie z Toba zostana:)))

kasia ja jeszcze chyba tak do 2tyg sie wstrzymam:)) u mnie w domu caly czas ktos jest chory i wokol mnie: babcie , dziadki, rodzice, moj M ale jakos mnie ominelo:)

kaska31 - kuruj się.

joweg - no to się ta swoja szwagierka nie przejmuj skoro sie rozwodzi bo sprzątać musi. Kurcze a ja dalej z tym samym chłopem. on mi nie karze sprzątać ale sam tez nie sprząta hmmm może faktycznie pomyśle o zmianie :p

U nas najbliższa rodzina wie i ci najbliżsi znajomi. No i w robocie wiedza,a dla niech to norma tutaj. Ja nie wiem ale jak tutaj się powie ze masz ivf to ci gratulują.

No i mam stres większy i większy za 12 h transfer. Jestem pelna nadzieji i pelna strachu. Samego transferu sie nie boje tylko tego czy komóreczki/a ze mną zostaną/ie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:)Nie przejmujcie się opiniami innych:)jak któs coś szybko dostał to nigdy nie zrozumie kogoś kto tak długo czeka;)Najlepiej mieć na to jakąś krótką gadkę:)Ja wcześniej mówiłam że robię karierę a na dzieci przyjdzie czas;)a teraz to zmiwniam temat albo palne coś głupiego na zbycie tematu:)Miektórzy ludzie są ciężko myślący ale to swiadczy o tym jakie maja podejście do ludzi i życia-są po prostu zaslepieni sobbą. Joweg a ta swoją szwagierkę to naprawde kopnij w d...ę i powiedz żeby się zajęła rozwiazywaniem swoich problemów bo udawanie że ich nie ma jest bardzo szkodliwe...:)Ni emartwcię się dziecznki, trzymam za was kciuki:)Pozdrawiam

Do góry