reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej miliaa pewnie nicka przekrecilam...spokojnie turbulencje drogowe nie zaszkodza na pewno:)kciukasy!
Lola mi tez sie udalo za I razem od arzu i podobnie jak ty bylam zielona z tym ze bardzo o siebie dbalam...duzo lezalam itp po transferze...
co bedzie teraz pokaze czas...mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i ze w grudniu bedziemy we 4ke:)

reklama
Dziewczynki mam jeszcze jedno pytanko dzisiaj pobolewa mnie brzuch tak jak na okres. A transfer pojutrze. Czy to normalne??? a jak nie czy któraś z was tak miała????

Minie2011 gratulacje:))
joweg gin mi pare dni temu opowiadal, ze ma pewna pare co pierwsze podejscie i pare crio im sie nie udalo i zrobili 2inv i mieli 5 zarodkow i mowia to podajcie nam 3 moze chociaz jeden sie przyjmie i mieli niespodzianke bo 3 sie przyjely:)))) takze uwazaj bo mowilas, ze chcesz 3 wsadzic:))) tez mowilas ze chcesz trojke ale za jednym razem to chyba sie zajechac mozna:))))))
ja juz mam przerazenie w oczach jak to bedzie czy dam sobie rade z dwojka:))

palu_nr1 - nie martw się wpadniesz szybko w rutynę i na rekach będziesz miała jedno a noga będziesz kołysała wózek z drugim maleństwem a w miedzy czasie jeszcze pierogi zrobisz :p

hej ale mam dola ,wszyscy tylko sie podniecaja dzieckiem od szwagra a ta moja powalona szwagierka pyta bezczelnie " a co wy dalej nie mozecie, jaka szkoda, ja chce juz drugie a wy dalej nie mozecie " mam dosc niechce mi sie juz zyc :( bo sprawiedliwosci na tym swiecie to niema :/

joweg jestem i mnie nie ma na forum, bo ja odpuscilam starania i mamy troche problemów... innego rodzaju !!

Ale do senda !! kopnij szwagierke w dupe !!
glupia krowa!! nikt mi aż tak nie dopiekł ale siostra mojego męża powiedziała " musisz zaakceptowac" czego ja do tej pory nie umiem jej "wybaczyć" i ciagle zachwycają się tymi jej dziećmi a jednak serce boli !!
niestety jedyne co możemy to dystansować się bo inni nas nie rozumieją!!
Przytulam bardzo mocno !!
no i zaraz Ty bedziesz w ciąży przecież, do maja już tak blisko...

joweg - dokładnie kopnij szwagierkę w cztery litery!!! Jak może tak mówić skoro wie ze walczycie! ehhh szkoda gadać. Nie dołuj się bo to nic nie pomoże.Zobaczysz i Tobie się uda. Głowa do góry. Sciskam mocno. My tu wiemy przez co przechodzisz.

nie moge dziewczyny nie moge normalnie to ona powiedziala juz ze niehcce zyc z moim szwagrem ale chce jeszcze jedno dziecko bo wtedy socjal lepszy dostanie , wkurza mnie to wszytsko podniecaja sie jak nei wiem co a nie rozmumieja ze my tez bysmy chcieli a nie mozemy :( nikt nas nie rozumie a jak nei mam nawet z kim pogadac bo tesciowa mowi ze przezywam za bardzo to wszytsko i mam sie uspokoic :(

reklama
Do góry