Ostatnia zaplodniona komorka nie przetrwala
Tak mi przykro (((
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnia zaplodniona komorka nie przetrwala
Powinnaś sie cieszyć ze sie udalo, i nie wazne czy jeden zarodek zostal z Toba czy dwa, niektore dziewczyny z forum wiele naprawde wiele by daly zeby byc na Twoim miejscu...No właśnie , wynik jest za duży na pewno zagnieździły się dwa wykrakałam ... to nie jest 6-7 tydzień , także niestety czeka mnie dalszy stres
Przepraszam Cię, ale dlaczego ciągle narzekasz i tak piszesz? Odnoszę wrażenie, że wolałabyś wcale nie być w ciąży. Mam teraz 3 koleżanki i jedna znajoma, które mają ogromne problemy z zajściem w ciążę i one by marzyły żeby być na Twoim miejscu. Może jest jedno Maleństwo, tego jeszcze nie wiesz. Ale pamiętaj, że to sa Twoje dzieci. I z tego wychodzi, ze jedno bardzo niechciane. Kochaj je doceniaj, że się udało. Zobacz ilu dziewczynom się nie powiodło. To co one mogą powiedzieć?No właśnie , wynik jest za duży na pewno zagnieździły się dwa wykrakałam ... to nie jest 6-7 tydzień , także niestety czeka mnie dalszy stres
Bylam wczoraj na dluuugim spacerze z kolezanka. Wiec bylam.sporo na dworze
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bardzo, bardzo mi przykro[emoji22] . Bedziecie jeszcze próbować od początku?Ostatnia zaplodniona komorka nie przetrwala
Trzeba walczyc dalej, wiec biore sie do roboty.. placz i tak nic nie zmieni! Powodzenia kochane i tule rowniez te z Was ktorym sie nie udalo, jeszcze bedziemy razem betowac[emoji8]
Nawet jak jest to 5-6 tydz. to jest do 20.000.No właśnie , wynik jest za duży na pewno zagnieździły się dwa wykrakałam ... to nie jest 6-7 tydzień , także niestety czeka mnie dalszy stres
Nie mamy wyboru jesli chcemy byc rodzicamiTak bardzo, bardzo mi przykro[emoji22] . Bedziecie jeszcze próbować od początku?
Powinnaś sie cieszyć ze sie udalo, i nie wazne czy jeden zarodek zostal z Toba czy dwa, niektore dziewczyny z forum wiele naprawde wiele by daly zeby byc na Twoim miejscu...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam Cię, ale dlaczego ciągle narzekasz i tak piszesz? Odnoszę wrażenie, że wolałabyś wcale nie być w ciąży. Mam teraz 3 koleżanki i jedna znajoma, które mają ogromne problemy z zajściem w ciążę i one by marzyły żeby być na Twoim miejscu. Może jest jedno Maleństwo, tego jeszcze nie wiesz. Ale pamiętaj, że to sa Twoje dzieci. I z tego wychodzi, ze jedno bardzo niechciane. Kochaj je doceniaj, że się udało. Zobacz ilu dziewczynom się nie powiodło. To co one mogą powiedzieć?