reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie , wynik jest za duży na pewno zagnieździły się dwa wykrakałam ... to nie jest 6-7 tydzień , także niestety czeka mnie dalszy stres
Powinnaś sie cieszyć ze sie udalo, i nie wazne czy jeden zarodek zostal z Toba czy dwa, niektore dziewczyny z forum wiele naprawde wiele by daly zeby byc na Twoim miejscu...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie , wynik jest za duży na pewno zagnieździły się dwa wykrakałam ... to nie jest 6-7 tydzień , także niestety czeka mnie dalszy stres
Przepraszam Cię, ale dlaczego ciągle narzekasz i tak piszesz? Odnoszę wrażenie, że wolałabyś wcale nie być w ciąży. Mam teraz 3 koleżanki i jedna znajoma, które mają ogromne problemy z zajściem w ciążę i one by marzyły żeby być na Twoim miejscu. Może jest jedno Maleństwo, tego jeszcze nie wiesz. Ale pamiętaj, że to sa Twoje dzieci. I z tego wychodzi, ze jedno bardzo niechciane. Kochaj je doceniaj, że się udało. Zobacz ilu dziewczynom się nie powiodło. To co one mogą powiedzieć?

Trzeba walczyc dalej, wiec biore sie do roboty..:) placz i tak nic nie zmieni! Powodzenia kochane i tule rowniez te z Was ktorym sie nie udalo, jeszcze bedziemy razem betowac[emoji8]

Taaaak!!! Super podejście [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji8][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet jak jest to 5-6 tydz. to jest do 20.000.
I nawet jesli (w co nie wierze) jestes w tej ciazy blizniaczej to sprobuj sie chociaz troche cieszyc,co druga tutaj by sie pociac dala,zeby w tej ciazy BYC :) ja tez...

Powinnaś sie cieszyć ze sie udalo, i nie wazne czy jeden zarodek zostal z Toba czy dwa, niektore dziewczyny z forum wiele naprawde wiele by daly zeby byc na Twoim miejscu...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Booooshe!! Wyjęłaś mi to z ust .... [emoji57]

reklama
Przepraszam Cię, ale dlaczego ciągle narzekasz i tak piszesz? Odnoszę wrażenie, że wolałabyś wcale nie być w ciąży. Mam teraz 3 koleżanki i jedna znajoma, które mają ogromne problemy z zajściem w ciążę i one by marzyły żeby być na Twoim miejscu. Może jest jedno Maleństwo, tego jeszcze nie wiesz. Ale pamiętaj, że to sa Twoje dzieci. I z tego wychodzi, ze jedno bardzo niechciane. Kochaj je doceniaj, że się udało. Zobacz ilu dziewczynom się nie powiodło. To co one mogą powiedzieć?

Dokładnie [emoji1316] strasznie przykro czyta się to narzekanie [emoji20] ja bym dała wszystko, żeby się powiodło, a już dwa od razu to los na loterii dosłownie...

Do góry