reklama
AniaCh83
Fanka BB :)
butterflysunrise
Bombisz przykro mi. Trzymaj się!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pixie_Dixie
@Pixie_Dixie tak mnie ten cytat wzruszył że aż łezki poplynely., ehhh sentymentalna się zrobiłam...
Ja tez płakałam ale mi pomógł. Jest to dla mnie narazie jedyne wyjaśnienie niepowodzenia i wierze w to,ze właśnie takie sytuacje kształtują nasza osobowość i dzięki temu będę lepsza matka [emoji6]
Dziewczyny, mi beta spadla ostatecznie z 6,2 na 4,9. Dr stwierdzila ze doszlo do zagniezdzenia, jednak zarodek przestal sie rozwijac. Trudno mi sie z tym pogodzic, bo zarodek byl po badaniu pgd/pgs, czyli bez wad genetycznych, a podczas wizyt przed transferem dowiedzielismy sie, ze jest az 85% szans na powodzenie, dlatego zostanie podany tylko jeden. Obecnie czekaja na nas jeszcze 4. mrozaki rowniez po badaniach, czyli 100% zdrowych, ehhh... musze znowu podniesc sie do walki, tylko tak trudno zrozumiec dlaczego tak sie dzieje, skoro zarodek byl zdrowy (to bylo ogolnie nasze trzecie podejscie, z tym ze to pierwsze z ww. badaniami).
Przykro bardzo.... ale masz 4 mrozaczki i pewnie juz w następnym cyklu bedzie kolejny transfer [emoji846]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pixie_Dixie
Ostatnia zaplodniona komorka nie przetrwala
[emoji29] trzymaj sie kochana
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mamamamita
Początkująca w BB
jestem z wynikiem . Wiec 30.04 był transfer dziś 20.05 wynik 10 000 , to jest 37 dzień cyklu wynik jest za duży .... czyli chyba dwa zostały ...
annemarie
Ktory to jest tydz.ciazy??? 5?jestem z wynikiem . Wiec 30.04 był transfer dziś 20.05 wynik 10 000 , to jest 37 dzień cyklu wynik jest za duży .... czyli chyba dwa zostały ...
Mamamamita
Początkująca w BB
Zaczynam 6 tydzień licząc od ostatniej miesiączkiKtory to jest tydz.ciazy??? 5?
bertha
Ostatnia zaplodniona komorka nie przetrwala
przykro mi.. tydzień temu to samo przeżywałam..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
karolina1984
Mi znowu się poprzestawiało śpię jak zabita , nawet w dzień budzę się jak dusi mnie na pęcherz. Za to dziś boli mnie jak bym miała dostać okrs nie wiem czy tak ma być czy nie , ale już zaczynam wariować .Do tej pory jadłam normalnie i miałam apetyt od wczoraj Wogole na nic nie mam ochoty.Trzeba przejść te wszystkie etapy i będzie dobrze kiedyś musi Trzymaj się cieplutkoDziewczyny, chyba wariuje przez tą ciążę. DO tej pory spałam jak niemowlę a teraz... budzę się w nocy i po spaniu... I jeszcze mi niedobrze i w ogóle słabo się czuję i marudzę. Humor mnie opuścił, bo NIENAWIDZĘ nie spać w nocy...
Staram się szukać pozytywów i jedyny to taki, że chociaż wkleję wam kalendarz.
Podziel się: