dzieki dziewczynki, ze tak mi odpisujecie...moze glupie mam te pytania, ale jakos mnie to wszystko narazie przeraza...:-) takze dzieki, ze jestescie i prostujecie to co ja glupia naczytam sie w necie...
joweg...ja teraz mam dostac @ kolo 5,4.04...i od 1dc anty no i wtedy wlasnie mam sie zapisac na wizyte, ok 14-20dc no i wszystko pojdzie dalej...o losie to juz tak nieduzo czasu zostalo
marcikuk...ja wlasnie tez tak mam, ze pol godziny strachu, zastanawiania sie...przed pobraniem krwi bywalo kiedys ze nie moglam spac w nocy, bo tak sie balam po czym okazywalo sie, ze luzik...a ty mi tu mowisz, ze mniej niz pobranie krwi boli to juz jestem spokojna
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
bo mnie zyly czesto pekaja i pobieraja mi z nadgarstka zazwyczaj, bo tam mam najgrubsze...a to, to juz troszke szczypie:-(
sylha...ja jeszcze nie wiem co bede brala, za miesiac sie dowiem na wizycie...
dla mnie jak narazie to taka czarna magia jest co gdzie, do czego, jak...o losie, ale chyba wszystkie tak mialyscie, bo przeciez nie codziennie sie podchodzi do IVF...
z jednak strony bardzo bym chciala byc juz po z drugiej wiem, ze odwlekalam to wszystko jak tylko mozna bo boje sie porazki...
a wy wszystkie zastrzyki w penie macie/mialyscie? czy normalnie igla? i jeszcze zapytam czy pomagala wam pielegniarka czy same sobie dawalyscie rade, bo ja sie zastanawiam czy bedzie mi ktos potrzebny...