reklama
M@gda
Moderatorka
Podobno nadzieja umiera ostatnia....Ale moja właśnie odeszla...niedawno znów byłam na wizycie bo niestety pojawiło się obfite krwawienie i niestety poronilam ;-( 7 tydzień ... nie życzę nikomu tego okropnego widoku i uczucia ...strasznie się czuję ;-(
Jejku Aneta... Bardzo Ci współczuję... Niesamowicie... Przykro mi...
Emilianka6966
Fanka BB :)
Odpoczywaj jak najwięcejJa dokładnie tak samo. Wiec tez tak chyba zrobię. A po transferze zostawalyscie w domu? Bo ja mam ten brzuch wzdęty i zastanawiam się czy gdzieś wychodzić, czy sobie darować ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Odpoczywaj jak najwięcej
No to nie wchodzę, leżę i się relaksuje. Miałam 2 dniową blastke, wiec podobno ona dopiero jutro będzie się wgryzać ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Trzymam kciuki za dzisiejsze transfery i punkcje Mery myślałam że dzisiaj betujesz... Ja krew oddałam, zobaczymy czy będzie przyrost, stresik jest niestety... ale człowiek do tego permamentnego stanu musi się chyba już przyzwyczaić
M@gda
Moderatorka
Mnie sikacz pokazał cień cienia 8 dpt 5dniowego zarodka, ale równie dobrze mógł nic nie pokazać.Przykro mi dziewczyny, tym ktorym sie nie udalo, trzymam kciuki za reszte. Ja sama modle sie o cud, aby beta przyrastala. Napiszcie mi jescze po jakim czasie wyszedl Wam pozytywny test plytkowy (tak z ciekawosci).
Milagors, czy zagladasz tu jeszcze? Jestem ciekawa co u Ciebie i jaki plan ulozyla dla Ciebie nasza dr Sz.
Ilona 88
Kurcze a było już tak pięknie bardzo i to bardzo mi przykro...Podobno nadzieja umiera ostatnia....Ale moja właśnie odeszla...niedawno znów byłam na wizycie bo niestety pojawiło się obfite krwawienie i niestety poronilam ;-( 7 tydzień ... nie życzę nikomu tego okropnego widoku i uczucia ...strasznie się czuję ;-(
walczaca o szczescie
Trzymam kciukiTrzymam kciuki za dzisiejsze transfery i punkcje Mery myślałam że dzisiaj betujesz... Ja krew oddałam, zobaczymy czy będzie przyrost, stresik jest niestety... ale człowiek do tego permamentnego stanu musi się chyba już przyzwyczaić
Tak, tak z tym stresem to my jesteśmy niestety związane na stałe...
reklama
M@gda
Moderatorka
Udały. Kupiłam kojec do spania dla przyszłych mam za 70zl. Taniej niż na allegro. Bardzo ładny jest, w gwiazdkiA ja myślałam, że sobie odespałaś
Łupy się udały? Hahah
Podziel się: