reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podobno nadzieja umiera ostatnia....Ale moja właśnie odeszla...niedawno znów byłam na wizycie bo niestety pojawiło się obfite krwawienie i niestety poronilam ;-( 7 tydzień ... nie życzę nikomu tego okropnego widoku i uczucia ...strasznie się czuję ;-(

Jejku Aneta... Bardzo Ci współczuję... Niesamowicie... Przykro mi...

Trzymam kciuki za dzisiejsze transfery i punkcje;) Mery myślałam że dzisiaj betujesz... Ja krew oddałam, zobaczymy czy będzie przyrost, stresik jest niestety... ale człowiek do tego permamentnego stanu musi się chyba już przyzwyczaić;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi dziewczyny, tym ktorym sie nie udalo, trzymam kciuki za reszte. Ja sama modle sie o cud, aby beta przyrastala. Napiszcie mi jescze po jakim czasie wyszedl Wam pozytywny test plytkowy (tak z ciekawosci).

Milagors, czy zagladasz tu jeszcze? Jestem ciekawa co u Ciebie i jaki plan ulozyla dla Ciebie nasza dr Sz.
Mnie sikacz pokazał cień cienia 8 dpt 5dniowego zarodka, ale równie dobrze mógł nic nie pokazać.

Podobno nadzieja umiera ostatnia....Ale moja właśnie odeszla...niedawno znów byłam na wizycie bo niestety pojawiło się obfite krwawienie i niestety poronilam ;-( 7 tydzień ... nie życzę nikomu tego okropnego widoku i uczucia ...strasznie się czuję ;-(
Kurcze a było już tak pięknie :(bardzo i to bardzo mi przykro...

Trzymam kciuki za dzisiejsze transfery i punkcje;) Mery myślałam że dzisiaj betujesz... Ja krew oddałam, zobaczymy czy będzie przyrost, stresik jest niestety... ale człowiek do tego permamentnego stanu musi się chyba już przyzwyczaić;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :)
Tak, tak z tym stresem to my jesteśmy niestety związane na stałe...

reklama
Do góry