reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jeju strasznie współczuję :( Ja poroniłam w 6 tyg i wiem co teraz czujesz. Straszny ból rozrywający serce. Ale wierz mi, nadejdzie taki dzień, że podniesiesz się po tym i będziesz walczyć dalej tak samo jak ja.
Łatwiej by mi było się pogodzić po tej wersji z niedzielnej wizyty czyli ze pusty pecherzyk, a to dziś kompletne zaskoczenie, aczkolwiek profesor mówił że są nacieki czyli krwiak ...
Jeszcze najgorsze przede mną. .. muszę to powiedzieć mężowi jak wróci z pracy...

reklama
Mam teraz tyko nadzieję, że obejdzie się bez szpitala chociaż mam skierowanie, ale na usg już było widać że prawie wszystko się oczyscilo samo.

Dziewczyny jestem po [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ przygarnęłam jednego kropeczka. Wszystkie komórki ładnie się podzieliły na 5 blastocyst. Mam zdjęcia [emoji38] cała procedura super, dr Wojewódzki bardzo wspierający. Wszystko nam pokazano na USG. Jestem bardzo szczęśliwa! [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A po transferze położył Ci rękę na brzuchu? :-)

Mam pytanie do tych dziewczyn, które brały luteinę na wywołanie miesiączki. Od którego dnia cyklu? I czy to był duphaston czy luteina? I jak długo trzeba ją brać? Miałam dzisiaj sono hsg i wyszło, że jednak to nie polip...uffff....Teraz muszę czekać na kolejny okres, a ten może być za 2,3 lub 4 tygodnie. U mnie niestety nie wiadomo. Moja klinika zamyka się w lipcu na miesiąc i chciałabym jeszcze zdążyć przed. Kiedyś brałam duphaston na wywołanie, ale po odstawieniu czekałam 2 tygodnie, więc teraz muszę spróbować chyba czegoś innego.
Ja brałam od 16 do 25 dc o dwa dni później miałam miesiączkę. Brałam luteine 100

[emoji127] 28.10.2017

Podobno nadzieja umiera ostatnia....Ale moja właśnie odeszla...niedawno znów byłam na wizycie bo niestety pojawiło się obfite krwawienie i niestety poronilam ;-( 7 tydzień ... nie życzę nikomu tego okropnego widoku i uczucia ...strasznie się czuję ;-(
Cholernie Ci współczuję, przechodziłam przez to zbyt wiele razy żeby wiedzieć jaki to dramat. Żadna negatywna beta, przesunięcie terminu transferu nie boli tak jak utrata ciąży. Myślami jestem z Tobą. Bądź silna, to nie koniec walki! Nadzieja wciąż jest. Udało się mi, uda się i Tobie [emoji110]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Podobno nadzieja umiera ostatnia....Ale moja właśnie odeszla...niedawno znów byłam na wizycie bo niestety pojawiło się obfite krwawienie i niestety poronilam ;-( 7 tydzień ... nie życzę nikomu tego okropnego widoku i uczucia ...strasznie się czuję ;-(

Tak bardzo mi przykro [emoji20] trzymaj się [emoji173]️[emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] pisz, wypłacz smutek [emoji20] łącze się z Tobą myślami [emoji173]️[emoji173]️[emoji8][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry