reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pielęgniarka zapytala się, czy nie zmienił mi sie obwód brzucha po punkcji, a zmienił się. Jest wzdety i widocznie wiekszy niż normalnie (ale bez przesady). Nie sądziłam, że to źle, bo pisałyście, że po punkcji tak może być ... jednak ją to zaniepokoiło. Kazała jutro zdwonic gdyby się to nie zmieniło. Co sądzicie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zacznij się mierzyć i ważyć i informuj lekarza o zmianach. Dużo wody i białka spożywaj.

reklama
Jutro 13:10 transfer, dziewuszki czy procedura jest bolesna? Domyślam sie ze przyjemna nie jest, ale porównać ja można do inseminacji? Jeszcze ten pełny pęcherz ...

Najpierw to musze sobie to wszystko jakos poukladac, gdzies w głębi nie dopuszczalam do siebie tego, ze moze sie nie udac, nawet prace rzucilam, byle tylko szanse zwiekszyc na zdrowa ciaze i jej nie stracic.

Nawet nie bardzo mam mozliwosc sie wyplakac, bo moj tato przyjechal, a on nic nie wie. Ale ciezko jest lzy powstrzymac. Jeszcze wczoraj myslalam ze gdyby ewentualnie sie nie udalo to bede to w stanie przyjac z ograniczona iloscia emocji - ale sie mylilam.

Bardzo dziekuje wam wszystkim za wsparcie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po nieudanej próbie płakałam pod prysznicem (polecam bo naprawdę pomaga) a potem z oczami jak królik od razu spać. Musisz być silna bo kto jak nie Ty!!!

Ja po nieudanej próbie płakałam pod prysznicem (polecam bo naprawdę pomaga) a potem z oczami jak królik od razu spać. Musisz być silna bo kto jak nie Ty!!!
Ja juz doszlam do siebie ale w glowie caly czas mam pytanie dlaczego??czy cos zrobilam nie tak...wszystie moje wyniki bdb.embrion byl bardzo silny wiec dlaczego zebmna nie zostal?!?!?!chcialabym znac odpowiedz ale niestety nigdy sie nie dowuem

reklama
Jutro 13:10 transfer, dziewuszki czy procedura jest bolesna? Domyślam sie ze przyjemna nie jest, ale porównać ja można do inseminacji? Jeszcze ten pełny pęcherz ...
Dziś miałam rozmowę z poloznymi odnosnie transferu i zapewnialy ze transfer jest szybki i bezbolesny choc czasami moze sie zdazyc ze bedzie malo przyjemny tu bardziej im chodzilo ten pelny pęcherz mowily ze na fotelu jest sie w takiej pozycji ze nie uciska sie pecherza i powinno byc ok. Na ile to prawda to sie okaze w sobote [emoji3] kazda z nas pewnie inaczej będzie odczuwac. Życzę powodzenia i [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Do góry