reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Dziś miałam wizytę kontrolną USG. Moje Kruszynki rosną jak na drożdżach :-) Pani Doktor według ostatniej miesiączki wyliczyła 8t4d ale z USG wyszło 9t1d... Moje dzieciaczki mają po 2,34cm, serduszka biją im jak dzwon dała mi pani doktor posłuchać powiedziała że bardzo ładnie. Następna wizyta 26.05. i już umówiłam się na prenatalne 08.06.
Super gratulacje ❤❤a jak z krwiakiem? Plamisz jeszcze?

To moze sie tak późno podzielić? Chyba lekarz wcześniej nie zauważył?
Pochwał sie zdjęciem [emoji846]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja miałam usg 14 kwietnia i było 1 jajo. Później 4 maja miałam wizytę u nowej doktor która nie widziała 2 tylko 1 a dziś wizyta u mojego ukochanego doktora i okazał o się ze 2

Dziewczyny dzisiaj pobrano mi 11 oocytow. Czuję się nawet nieźle, oprócz kroplowki nic przeciwbolowego nie biorę.Mam robić zastrzyki z clexane o stalej porze wieczorami .mysle ze o 18 to odpowiednia pora,a jak wy bierzecie?

reklama
Do góry