reklama
W którym dpt widzialyscie serduszko?[emoji5]
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Witam was Kobietki!
Nie wiem w sumie od czego zaczac.Z moim M jestesmy przed in vitro strasznie mega to przezywam podejscie nr 1 ,wiele pytan,strach,obawa,ze sie moze nie udac.Leki,ktore biore to mensinorm i gonal f poki co oraz mnostwo doustnych acard,vit D3,encorton i inne,od ktorych po prostu jestem juz lekomanka,ale mysle sobie,ze zniose wszystko byle tylko miec swoje upragnione malenstwo.Czytam wasze wpisy i jestem pełna nadzieji,że i nam się uda oczywiście za pierwszym razem.W sb wizyta najprawdopodobniej w przyszlym tyg punkcja boje się jak cholera.....Trzymam za was kciuki i mam nadzieję,że i ja nie długo bedę mogła się pochwalić moim szczęściem.Pozdrawiam
Nie wiem w sumie od czego zaczac.Z moim M jestesmy przed in vitro strasznie mega to przezywam podejscie nr 1 ,wiele pytan,strach,obawa,ze sie moze nie udac.Leki,ktore biore to mensinorm i gonal f poki co oraz mnostwo doustnych acard,vit D3,encorton i inne,od ktorych po prostu jestem juz lekomanka,ale mysle sobie,ze zniose wszystko byle tylko miec swoje upragnione malenstwo.Czytam wasze wpisy i jestem pełna nadzieji,że i nam się uda oczywiście za pierwszym razem.W sb wizyta najprawdopodobniej w przyszlym tyg punkcja boje się jak cholera.....Trzymam za was kciuki i mam nadzieję,że i ja nie długo bedę mogła się pochwalić moim szczęściem.Pozdrawiam
adunnnia90
Fanka BB :)
Jak sie czujesz? Jak mijaja tygodnie? Brzuszek juz widoczny? [emoji4]Dobrego dnia dla wszystkich [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
29 dptW którym dpt widzialyscie serduszko?[emoji5]
adansonia
milego u mnie stres i duzo pracyDobrego dnia dla wszystkich [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
mery86
Dzięki bardzo[emoji4]Dziewczyny, dziś znów mnóstwo wizyt!! Dzieje się, dzieje!!
@mery86 - udanego transferu!!!!
@Emilianka6966 - prawidłowych wyników progesteronu i endo, niech dzidzia ma optymalne warunki
@pisces @ludek @Agnieś191 - udanych wizyt, niech wszystko rośnie jak trzeba i będzie gotowe do punkcji na czas
Jak sie czujesz? Jak mijaja tygodnie? Brzuszek juz widoczny? [emoji4]
A dziekuje, juz calkiem niezle, mdlosci ustapily, tylko jesc nie moge za duzo. Poza migrenowymi bolami glowy w zasadzie wszystko super. Brzuchol wiekszy, ale niewtajemniczone osoby raczej mysla, ze przytylam [emoji23] te co wiedza, mowia, ze rosnie. Czas bardzo szybko leci, za niecaly miesiac juz usg polowkowe. Mam nadzieje, ze w srode poznam plec dzidziusia. A u Ciebie jak? Jeszcze raz gratuluje 2 serduszek [emoji173]️[emoji173]️
M@gda
Moderatorka
Witam was Kobietki!
Witaj,
Fajnie, że od nas dołączasz. Jesteśmy tu dla siebie nawzajem, więc jeśli poszukujesz wsparcia, pasz pytania, czy po prostu chcesz pogadać, z kimś kto ma podobne problemy, jak ty - to jest miejscu dla ciebie.
Każde IVF (nie tylko pierwsze) dla każdej z nas jest wielkim przeżyciem, niesie nadzieje. Niektórym z nas udaje się za pierwszym razem, innym za drugim, a jeszcze innym za trzecim. Trzeba mieć pozytywne myśli, do każdej uśmiechnie się szczęście i każda będzie miała tą niesamowitą przyjemność wycierania obsranej dupki. Grunt to się nie poddawać.
Trzymamy kciuki za powodzenie procedury
reklama
W którym dpt widzialyscie serduszko?[emoji5]
Ja chyba w 31
Podziel się: