reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W którym dpt widzialyscie serduszko?[emoji5]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Witam was Kobietki!
Nie wiem w sumie od czego zaczac.Z moim M jestesmy przed in vitro strasznie mega to przezywam podejscie nr 1 ,wiele pytan,strach,obawa,ze sie moze nie udac.Leki,ktore biore to mensinorm i gonal f poki co oraz mnostwo doustnych acard,vit D3,encorton i inne,od ktorych po prostu jestem juz lekomanka,ale mysle sobie,ze zniose wszystko byle tylko miec swoje upragnione malenstwo.Czytam wasze wpisy i jestem pełna nadzieji,że i nam się uda oczywiście za pierwszym razem.W sb wizyta najprawdopodobniej w przyszlym tyg punkcja boje się jak cholera.....Trzymam za was kciuki i mam nadzieję,że i ja nie długo bedę mogła się pochwalić moim szczęściem.Pozdrawiam

Jak sie czujesz? Jak mijaja tygodnie? Brzuszek juz widoczny? [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A dziekuje, juz calkiem niezle, mdlosci ustapily, tylko jesc nie moge za duzo. Poza migrenowymi bolami glowy w zasadzie wszystko super. Brzuchol wiekszy, ale niewtajemniczone osoby raczej mysla, ze przytylam [emoji23] te co wiedza, mowia, ze rosnie. Czas bardzo szybko leci, za niecaly miesiac juz usg polowkowe. Mam nadzieje, ze w srode poznam plec dzidziusia. A u Ciebie jak? Jeszcze raz gratuluje 2 serduszek [emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was Kobietki!
Nie wiem w sumie od czego zaczac.Z moim M jestesmy przed in vitro strasznie mega to przezywam podejscie nr 1 ,wiele pytan,strach,obawa,ze sie moze nie udac.Leki,ktore biore to mensinorm i gonal f poki co oraz mnostwo doustnych acard,vit D3,encorton i inne,od ktorych po prostu jestem juz lekomanka,ale mysle sobie,ze zniose wszystko byle tylko miec swoje upragnione malenstwo.Czytam wasze wpisy i jestem pełna nadzieji,że i nam się uda oczywiście za pierwszym razem.W sb wizyta najprawdopodobniej w przyszlym tyg punkcja boje się jak cholera.....Trzymam za was kciuki i mam nadzieję,że i ja nie długo bedę mogła się pochwalić moim szczęściem.Pozdrawiam

Witaj,

Fajnie, że od nas dołączasz. Jesteśmy tu dla siebie nawzajem, więc jeśli poszukujesz wsparcia, pasz pytania, czy po prostu chcesz pogadać, z kimś kto ma podobne problemy, jak ty - to jest miejscu dla ciebie.

Każde IVF (nie tylko pierwsze) dla każdej z nas jest wielkim przeżyciem, niesie nadzieje. Niektórym z nas udaje się za pierwszym razem, innym za drugim, a jeszcze innym za trzecim. Trzeba mieć pozytywne myśli, do każdej uśmiechnie się szczęście i każda będzie miała tą niesamowitą przyjemność wycierania obsranej dupki. Grunt to się nie poddawać.

Trzymamy kciuki za powodzenie procedury :)

reklama
Do góry