reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moja też 1 ciąża ;)
Klinice się nie chcę zrobić Ci usg pecherzykowe usg zarodkowe I usg serduszkowe ja idę na wszystkie 3 bo lubię :D Bo tak długo czekałam że teraz sobie chodzę rozkładam nogi i patrze :-p
Ja tam nawet do 2 lekarzy chodzę (u tego z kliniki kontynuuję i jeszcze na pakiet z pracy, żebym miała darmowe badania) :D:D od soboty dzidzie 3 razy widziałam :D

reklama
Czy myślicie że można przesadzić z kwasem foliowym??? Przyjmuję inofolic 2 saszetki dziennie od ginekologa, kwas foliowy 5 mg od immunologa, prewenit intensiv też od immunologa ???
Gdzieś czytałam, że nie da się przedobrzyć, nadmiar jest wydalany z organizmu. Ktoś może potwierdzić?

Dziewczyny wczoraj miałam pobieraną krew na estradiol, tsh, lh i prolaktynę. Lekarce wydał się za duży tsh. Miałam 2,8 a norma jest od 0,3 do 4,00. Powiedziała, że powinno być max 2,5. Czy to jest ważne w którym dniu cyklu się to robi? Od dwóch dni chodzę na usg i cały czas mam grube endometrium bo nie chce się złuszczyć. Dzisiaj 3 dc i na razie nie wiem kiedy zacznę stymulację... :(
W ciąży TSH powinno być niższe, najlepiej poniżej 2, jeszcze lepiej w okolicy 1,5.

Co ja bym bez Was zrobiła...wezmę sobie jedno relanium bo fiksuję dziś TOTALNIE. To czemu te wszystkie jakieś kalendarze ciąży pokazują 5t0d=6tc?? Nie czaję już tego.

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Co Ci da relanium. Cała ciąża to stres lepiej się przyzwyczajaj.

U mnie dobrze [emoji6] tego 29 to musiał być skąpy okres, teraz za tydzień mam zacząć dupka na wywolanie( żeby nie czekać w nieskończoność ) i jak wszystko bedzie dobrze to @ i przygotowanie do transferu [emoji2] ale sie cieszę ,ze cos ruszyło!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo się cieszę że u Ciebie już wszystko dobrze, niedługo przytulisz swoje kropeczki i zostaną z Tobą na cale 9 mcy :) tego Ci życzę :*

reklama
Ja tam nawet do 2 lekarzy chodzę (u tego z kliniki kontynuuję i jeszcze na pakiet z pracy, żebym miała darmowe badania) :D:D od soboty dzidzie 3 razy widziałam :D
Ja byłam w środę i idę w sobotę a potem w środę :D to narazie w klinice a w poniedziałek dostanę już skierowanie na fundusz :pi też będę chodzić prywatnie i państwowo :)

Do góry