reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Może skonsultuj się z lekarzem po prostu i zapytaj jak widzi te przyrosty normy itp. Ja dzisiaj byłam u swojego i hiperka jak nic :(. Przy okazji pokazałam ten wynik hcg total i powiedziałam, że nic z tego nie rozumiem i że ciężko mi to przyporządkować do jakiegoś tygodnia a on powiedział, że nie ma co tak kombinować i że wartość jest jak najbardziej ok. Jutro idę na kolejne hcg i zobaczę czy coś urosło.
Hej. "Wynik ok" czyli potwierdził ciąże tak? [emoji1]
Przykro mi z powodu hiperki, ale wiele dziewczyn to przechodziło i wyszły z tego bez szwanku to i Tobie mam nadzieję szybciutko to przejdzie.[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny, Dzisiaj jest 8dpt. 3 dniowego kropeczka. Tak mnie korci, żeby zrobić sikańca, ale wiem, że może jeszcze nic nie wyjść. Wszystkie dolegliwości ustąpiły i mam takiego powera, że mogłabym góry przenosić. Dzisiaj tak mnie nosiło, że weszłam chyba do 20 sklepów, między innymi z ubrankami dziecięcymi i kupiłam takie słodkie body z długim rękawkiem- wiem, że nie powinnam, ale chciałam troszkę pozaklinać rzeczywistość. Myślicie, że jutro rano test sikany mógłby już coś pokazać(kupiłam ten najbardziej czuły z rossmana)??? Jestem pełna optymizmu po tylu fantastycznych wiadomościach na forum.
ja robilam i nie wyszedl...i 9dpt tez nie wyszedl,a beta byla juz pozytywna...sikance dla odwaznych...ja tez sikalam i ryczalam...

reklama
Może skonsultuj się z lekarzem po prostu i zapytaj jak widzi te przyrosty normy itp. Ja dzisiaj byłam u swojego i hiperka jak nic :(. Przy okazji pokazałam ten wynik hcg total i powiedziałam, że nic z tego nie rozumiem i że ciężko mi to przyporządkować do jakiegoś tygodnia a on powiedział, że nie ma co tak kombinować i że wartość jest jak najbardziej ok. Jutro idę na kolejne hcg i zobaczę czy coś urosło.
A to nie dzisiaj miałaś iść?

Do góry