reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czy mogę prosić o dopisanie na srode na wizytę przed in vitro ? [emoji4]
Super by było jakbyś się dopisała, ale u nas każdy sam się wpisuje. Sorki, sporo nas jest a jeszcze ogarniam 2 kalendarze.
W kalendarzu jest link do excela - jesli śmigasz z komputera to nie masz problemu, bo to zwykły excel; jeśli z komórki to trzeba ściągnąc apkę "Arkusze Google" i dopisać się choćby na końcu.
Korzystanie z komórki, może być ciutkę trudniejsze, dlatego nie poddawaj się, nauczysz się jak my wszystkie :)

reklama
Super by było jakbyś się dopisała, ale u nas każdy sam się wpisuje. Sorki, sporo nas jest a jeszcze ogarniam 2 kalendarze.
W kalendarzu jest link do excela - jesli śmigasz z komputera to nie masz problemu, bo to zwykły excel; jeśli z komórki to trzeba ściągnąc apkę "Arkusze Google" i dopisać się choćby na końcu.
Korzystanie z komórki, może być ciutkę trudniejsze, dlatego nie poddawaj się, nauczysz się jak my wszystkie :)
Tak przeczytałam ze trzeba się dopisać samemu.. sciaglam apke i niestety dalej nie wiem ... hahahahah ale zaraz coś pokombinuje [emoji3] dziękuję za odpowiedź [emoji4]

Jakbys jednak całkowicie nie dała rady - daj znać dopiszę cię na początek.

Witajcie [emoji5] pisałam już w tym wątku oraz podczytuje was od dawna. Miałam w tym cyklu podejść do 3 iui jednak podjęliśmy z mężem decyzję - invitro ... w środę wizyta i wszystkiego się dowiem. Jednak na ostatniej wizycie zapytałam lekarza o kwestie in vitro i usłyszałam ze przed procedura będzie musiał mnie położyć do szpitala i założyć jakiś endoskop do macicy by sprawdzić czy sluzowka jest odpowiednia... przeszukałem całe internety i nie znalazlam nawet jednej wzmianki o takim postępowaniu. Czy któraś z was spotkała się z czymś takim ? Szczerze to jak narazie nie jestem przekonana by zgodzić się na coś takiego, w sytuacji gdy nikt o tym nie napisał. .. z jednej strony strasznie się ciesze bo jestem o krok od upragnionego dzidziusia , a z drugiej cholernie się boje bo to jest działanie ostatniej szansy jeśli się nie uda najprawdopodobniej nigdy nie zostanę mama [emoji22]

Do in vitro podchodzimy w medart w poznaniu , czy któraś z was również tam się leczy ? [emoji4]
A czy lekarzowi nie chodzilo o histeroskopie diagnostyczna albo laparoskopie przed ivf

A czy lekarzowi nie chodzilo o histeroskopie diagnostyczna albo laparoskopie przed ivf
Przyczyną decyzji o in vitro jest moja endometrioza, laparoskopie miałam w czerwcu , następnie pół roku Zoladex, w lutym wróciła miesiaczka i od razu iui, w marcu tak samo iui. Raczej nie ma sensu przeprowadzać kolejnej laparoskopi[emoji5] lekarzowi chodziło o sprawdzenie czy sluzowka nie ma bakterii , w środę dowiem się wszystkiego dokładnie. Człowiek cały w nerwach na wizycie to i zrozumieć może coś źle [emoji4]

reklama
Do góry