reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ani dobrze, ani źle.

Przede wszystkim się przedłuża. Ja miałam 17 dojrzałych jajek pobranych (łącznie narosło 35+) i musiałam czekać, aż warunki w środku będą optymalne dla zarodków.
No własnie lekarz tez mi powiedzial ze ani to donrze ani zle. Transfer itak mam odlozony do nastepnego cyklu wiec itak musze czekać...

Ani dobrze, ani źle.

Przede wszystkim się przedłuża. Ja miałam 17 dojrzałych jajek pobranych (łącznie narosło 35+) i musiałam czekać, aż warunki w środku będą optymalne dla zarodków.
Ile czekałas do transferu po punkcji ? Ile mialas zamrozonych zarodkow ?

Mam pytanko, czy mogę robić sobie irygacje z tantum rossa przez trzy dni? We wtorek mam transfer... Nie zaszkodze sobie? Czuję dyskomfort, nie wiem czy nie po depilacji..

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry