reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxi bardzo Wam współczuję tego co teraz przechodzicie, przezywacie-bardzo to smutne i niesprawiedliwe-ale wierzę, że zaświeci dla Was słoneczko i będziecie mogli cieszyć się upragnionym szcęściem.

Bułka ja bym jutro betę najpierw zrobiła-na pewno już wyjdzie-ja miałam 3dniowe i w 10 dniu wyszła.Testy nie są wiarygodne więc po co się dodatkowo stresować.Życzę Ci żeby bata była wysoka na zbliżające się urodzinki.

reklama
Bulka- Madzia dobrze pisze, ja też przy 5-dniowych w 9dpt byłam na becie i spokojnie pokazała- to tak jakbyś była 14 od owu- trzymam kciuki&&&&&&

Lola- fajnie, że mamy razem w tym samym dniu wizytę :-), to ja po mojej będę trzymac kciuki za ciebie ;-)

Witajcie

Bulka dobrze pisze :-), najgorszy etap to wyczekiwanie na wynik czy się udało, czy nie:-:)tak:,

Ania- to najpierw ja na 13 będę za Ciebie mooocno trzymać, a potem ty za mnie na 15 :-) mam wizytę

Też trzymam kciuki mocno mocno i zgadza się oczekiwanie jest najgorsze... najdłuższe4 10-14 dni niepewności

Ania rownież bede trzymać kciuki o 13 a o 15 za Sylhe a wy kochane za mnie o 16.30 tez w piatek :))) Miałam podane 2 zarodki ale chyba za niska beta na blizniaki. Ważne , zeby było chociaż jedne dzieciatko...

Będzie napewno jeden dzidziuś albo i dwa... też trzymak kciuki

Roxi współczuje podejmowania tak cholernie cięzkich decyzji.

Może i dobrą podjeliście decyzję, czas pokaże... trzymam kciuki, aby teraz juz było ok, organizm się zregeneruje, odpocznie a potem znów będziecie próbować i oby z sukcesem... mam nadzieję, że limit złych zdażeń u was został wyczerpany i nadejdą dla was lepsze dni... trzymaj sie kochana.

Kurde dzwonili z kliniki rozmrozili moje zarodki, aby je do jutra jeszczepoobserwowac jak sie rozwijają itd a one nie przetrwały rozmrażania i nie będzie transferu, leki mam odstawic a jak sie otrząsniemy pomyślimy co dalej... k...a dlaczego? :wściekła/y::no::shocked2::no2::szok::-(

Powodzenia dla was kochane... ja czekam na @ a potem chyba spróbujemy z jajeczkami dawczyni....

Ostatnia edycja:
dzis mam powtorke bety o 17 bedzie wynik...ale rewelACJI SIE NIE SPODZIEWAM NIESTETY, nawet pani w labo z politowaniem pokiwala glowa:(dupowate zycie...

Minie- trzymam kciuki, ale betkę to mogłaś jutro powtórzyć, żeby najlepiej widzieć przyrost.
Oglądałaś poziomy bety jakie powinny być, na pewno się mieścisz, teraz tylko czekać czy przyrost prawidłowy!!!!!!

bzzz tule cie mocno, wszystko to takie niesprawiedliwe

meg najlepiej jedz miedzy 2 a 3 dc bo najczesciej od 3 lub 4 dc daje leki a estrofem pewnie dostaniesz przed criotransferem... ja tez dostalam @ bylam na wizycie i narazie daje sobie spokoj z in vitro mam do niego jechac 2kwietnia i zobaczymy co i jak wsumie jajowody mam drozne wiec in vitro chwile moze poczekac najwyzej kolo wakacji podejde... zmieniac kliniki narazie nie bede jak by nie bylo to juz mnie troche zna a tak to od poczatku wszystkie badania nowa klinika nowy lekarz przeraza mnie to wszystko... zobaczymy co bedzie do wakacji a potem najwyzej ivf a pozatym jak by klinika nie byla dobra to nie bylo by tyle pacjentek u niego

Jo.m z tego co pamietam ty teraz podchodzisz w bielku jak bys mogla to daj mi kontakt do tej kliniki tak na przyszlosc jak mi cos jeszcze do glowy przylezie bo ostatnio to siedze na necie i im wiecej wiem tym glupsza jestem :(((

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny,

Roxii, bardzo mi przykro. :-(To takie smutne. Teraz jednak musisz patrzec w przyszlosc. Zregenerowac sily. Masz teraz 6 miesiecy na odpoczynek a potem, trzymam mocno kciuki aby sie udalo.

Bzzz, tule i sciskam Cie mocno. Badz silna. :-(

Dziewczy, ktore jutro maja wizyty trzymam kciki by wiesci byly jak najlepsze i babelkow bylo jak najwiecej ;-)

Joweg, super,ze zaczynacie dzialac :tak:

mi mi - Tak ja jestem w Bielsku , klinika Ferti-Med
Invitro, badanie nasienia, bank spermy, bezpłodność - Klinika, Centrum Leczenia Niepłodności FERTI-MED
Masz rację im się więcej czyta , szuka tym człowiek bardziej zakręcony i nie wiadomo co dalej robić.

Roxii - Bardzo mi przykro , że musisz tak się męczyć. Ja też bym się na 100% z mężem posprzeczała ponieważ chyba bym wolała już ten zabieg iść żeby wszystko szybciej poszło. Ale niestety nasi M mają chyba więcej cierpliwości niż my i racja też w tym jest. Życzę Ci teraz żebyś szybko do siebie doszła i znowu do boju. :-)

Ania - przykro mi , że zarodeczki nie przeżyły. Trzymaj się , pozdrawiam

bulka - trzymam kciuki za wysoką bete;-)

sylha - fajny ten Twój kocur :-D

reklama
Do góry