Mruch
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy można wziąć zwykły Apap na ból głowy w pierwszych tygodniach ciąży ?
Nie chcę zapeszać... ale mam nadzieję ze dobrze. Wczoraj beta 33. 7dpt blastki.
Czuje się wspaniale
W przyszłym tyg wizyta i moze miałam okres !( nie jestem pewna,3 dni bardzo skąpe krwawienie, ale podpaska i zero bólu )[emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka bardzo Ci gratuluje wspaniale ze sie udałoWitam się serdecznie .
Walczyłam jak lew droga była dlllluga i kręta . Ale zaczęło pojawiać się światełko ...
Beta 7dpt 88 prog 14
Beta 9 dpt 200 prog 20
Kochana sok z buraków naturalny ja kiedyś miałam anemie przez tydzień piłam sok z buraków i później hemoglobiny była 15,2, a norma była 15 hehe bardzo szybko podnosiDziewczynki ja już po wizycie maleństwo ruchliwe i to bardzo. A u mnie anemia. Teraz wizyta 12 i skieruja mnie na pappa. Mam nadzieje ze bedzebedzie wszystko ok