reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To już nawet nie o to chodzi. Przeszłam terminację poprzedniej ciąży i właśnie na prenatalnych okazało się, że z Malenstwem jest bardzo źle. Teraz drżę na samą myśl, że i teraz miało by coś być nie tak z moimi Skarbami
Rozumiem ale i tak wiem ze przekazesz nam super wiadomości [emoji4]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
A mi sie opóźnia @ jak na złość :( a juz bym tak chciala zacząć przygotowanie do transferu.
Ja piję asirynę i dziurawiec jak chcę przyśpieszyć okres[emoji6] zawsze działa [emoji106] winko czerwone też[emoji6]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Ja piję asirynę i dziurawiec jak chcę przyśpieszyć okres[emoji6] zawsze działa [emoji106] winko czerwone też[emoji6]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Wlasnie sie zastanawiam nad tym winkiem[emoji6] wczoraj jednej metody spróbowałam przytulaski z mężem ale nic jeszcze nie pomoglo choc wczesniej pomagalo[emoji13]

Wlasnie sie zastanawiam nad tym winkiem[emoji6] wczoraj jednej metody spróbowałam przytulaski z mężem ale nic jeszcze nie pomoglo choc wczesniej pomagalo[emoji13]
Haha tak to też dobry pomysł :-) wypij sobie tego dziurawca parę złotych [emoji6] no i ruch też pomaga

Haha tak to też dobry pomysł :-) wypij sobie tego dziurawca parę złotych [emoji6] no i ruch też pomaga

Jeszcze aspiryne wzielam rano ale tylko jedna bo boje sie wiecej bo nigdy nie testowalam tej metody

Cześć dziewczyny,
oznaczałam dziś poziom progesteronu (4 dpt) i wyszło ponad 80 ng/ml ale nie wiem dokładnie ile bo powyżej tej wartości już się chyba nie bawią w szczegóły. Nie za dużo wyszło? Napisałam maila do lekarza ale nie wiem czy dziś pracuje. Poza tym brzuch wciąż boli pomimo nospy i magnezów.
A jak mija Wam majówka?

reklama
Do góry