reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny , które zaciazyly, jakie macie zalecenia dot leków i na jak długo ?
Ja mam dziś 9t5dz.
Zapas leków mam do końca 12tc a niektórych na trochę dluzej. Trzy tyg temu lekarz z kliniki ivf dał mi nową rozpiske do 12 tyg. Dziś dzwonię do niego , mówię że było usg i wygląda ok, a on żeby obstawiać wszystkie leki , stopniowo po jednej tabletce ... Czy to nie za szybko ????

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
oznaczałam dziś poziom progesteronu (4 dpt) i wyszło ponad 80 ng/ml ale nie wiem dokładnie ile bo powyżej tej wartości już się chyba nie bawią w szczegóły. Nie za dużo wyszło? Napisałam maila do lekarza ale nie wiem czy dziś pracuje. Poza tym brzuch wciąż boli pomimo nospy i magnezów.
A jak mija Wam majówka?
@MilkyWay mnie 4dpt brzuch bolał zupełnie jak na okres i totalnie rozdrażniona byłam. Odpisał Ci coś lekarz?

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Dziewczyny , które zaciazyly, jakie macie zalecenia dot leków i na jak długo ?
Ja mam dziś 9t5dz.
Zapas leków mam do końca 12tc a niektórych na trochę dluzej. Trzy tyg temu lekarz z kliniki ivf dał mi nową rozpiske do 12 tyg. Dziś dzwonię do niego , mówię że było usg i wygląda ok, a on żeby obstawiać wszystkie leki , stopniowo po jednej tabletce ... Czy to nie za szybko ????

Aniu ja lutinus mam brać jeszcze 1.5 tygodnia później zamieniam na luteine. Estrofem już odstawiam po 0.5 tabletki tygodniowo., luteine pod językową odstawiam po 1 tygodniowo., aktualnie jestem na 2 dziennie podjezyk w przyszłym tygodniu 1 dziennie a za 2 tygodnie odstawiam. Póki co dopochwowo zostaje jak było. Takie zalecenia dostałam z kliniki ale też od lekarza prowadzącego.

Aniu ja lutinus mam brać jeszcze 1.5 tygodnia później zamieniam na luteine. Estrofem już odstawiam po 0.5 tabletki tygodniowo., luteine pod językową odstawiam po 1 tygodniowo., aktualnie jestem na 2 dziennie podjezyk w przyszłym tygodniu 1 dziennie a za 2 tygodnie odstawiam. Póki co dopochwowo zostaje jak było. Takie zalecenia dostałam z kliniki ale też od lekarza prowadzącego.
Małgoś , a Ty dokładnie który masz tydz ciąży?

Dziewczyny Ja już po wizycie . A wiec zamrożone mam 3 blastki 4.1.1. cokolwiek to znaczy wszystkie są takie same . W piątek mam do podania intralipid od jutra zaczynam encorton i 19.05 mój wyczekany transfer jednej blastki [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny Ja już po wizycie . A wiec zamrożone mam 3 blastki 4.1.1. cokolwiek to znaczy wszystkie są takie same . W piątek mam do podania intralipid od jutra zaczynam encorton i 19.05 mój wyczekany transfer jednej blastki [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czekamy razem z toba!!! Wpisz sie koniecznie na liste!#!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry