Oj dzień dlugi dziś dla ciebie. Życzę wysokiej bety.Wyniki po 21:00...
reklama
AniaCh83
Fanka BB :)
Dziewczyny , które zaciazyly, jakie macie zalecenia dot leków i na jak długo ?
Ja mam dziś 9t5dz.
Zapas leków mam do końca 12tc a niektórych na trochę dluzej. Trzy tyg temu lekarz z kliniki ivf dał mi nową rozpiske do 12 tyg. Dziś dzwonię do niego , mówię że było usg i wygląda ok, a on żeby obstawiać wszystkie leki , stopniowo po jednej tabletce ... Czy to nie za szybko ????
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dziś 9t5dz.
Zapas leków mam do końca 12tc a niektórych na trochę dluzej. Trzy tyg temu lekarz z kliniki ivf dał mi nową rozpiske do 12 tyg. Dziś dzwonię do niego , mówię że było usg i wygląda ok, a on żeby obstawiać wszystkie leki , stopniowo po jednej tabletce ... Czy to nie za szybko ????
@MilkyWay mnie 4dpt brzuch bolał zupełnie jak na okres i totalnie rozdrażniona byłam. Odpisał Ci coś lekarz?Cześć dziewczyny,
oznaczałam dziś poziom progesteronu (4 dpt) i wyszło ponad 80 ng/ml ale nie wiem dokładnie ile bo powyżej tej wartości już się chyba nie bawią w szczegóły. Nie za dużo wyszło? Napisałam maila do lekarza ale nie wiem czy dziś pracuje. Poza tym brzuch wciąż boli pomimo nospy i magnezów.
A jak mija Wam majówka?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Dziewczyny , które zaciazyly, jakie macie zalecenia dot leków i na jak długo ?
Ja mam dziś 9t5dz.
Aniu ja lutinus mam brać jeszcze 1.5 tygodnia później zamieniam na luteine. Estrofem już odstawiam po 0.5 tabletki tygodniowo., luteine pod językową odstawiam po 1 tygodniowo., aktualnie jestem na 2 dziennie podjezyk w przyszłym tygodniu 1 dziennie a za 2 tygodnie odstawiam. Póki co dopochwowo zostaje jak było. Takie zalecenia dostałam z kliniki ale też od lekarza prowadzącego.
AniaCh83
Małgoś , a Ty dokładnie który masz tydz ciąży?Aniu ja lutinus mam brać jeszcze 1.5 tygodnia później zamieniam na luteine. Estrofem już odstawiam po 0.5 tabletki tygodniowo., luteine pod językową odstawiam po 1 tygodniowo., aktualnie jestem na 2 dziennie podjezyk w przyszłym tygodniu 1 dziennie a za 2 tygodnie odstawiam. Póki co dopochwowo zostaje jak było. Takie zalecenia dostałam z kliniki ale też od lekarza prowadzącego.
AniaCh83
My chyba miałyśmy prawie tak samo... Ale nie pamiętam dokładnie , bo rzadko tu zaglądam ostatnio.
Ropuszka666
Dziewczyny Ja już po wizycie . A wiec zamrożone mam 3 blastki 4.1.1. cokolwiek to znaczy wszystkie są takie same . W piątek mam do podania intralipid od jutra zaczynam encorton i 19.05 mój wyczekany transfer jednej blastki [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Super!!! Oby udanyHej dziewczyny! Ja już po wizycie. Nie wiem o co chodzi, ale od piątku wychodowałam piękne 9 mm endometrium. Pobrali mi krew na lh i estradiol. No i wszystko wskazuje na to, że transfer będzie w tym cyklu[emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Czekamy razem z toba!!! Wpisz sie koniecznie na liste!#!Dziewczyny Ja już po wizycie . A wiec zamrożone mam 3 blastki 4.1.1. cokolwiek to znaczy wszystkie są takie same . W piątek mam do podania intralipid od jutra zaczynam encorton i 19.05 mój wyczekany transfer jednej blastki [emoji7]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: