reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jutro mam oznaczyć poziom progesteronu.
Czy przed badaniem bralyscie normalnie leki? Ja biore estrofem, duphaston i luteinę.
Trzeba byc na czczo?
I czy oznaczalyscie tez poziom innych hormonów?

Dzięki! Zycze Wam spokojnego i słonecznego dnia :)
Nie pamiętam czy trzeba być na czczo, ale na wszelki wypadek zawsze byłam. Kto kazał ci oznaczyć progesteron? Lekarz w klinice?
Podchodziłaś do ivf na naturalnym cyklu??

reklama
Nie pamiętam czy trzeba być na czczo, ale na wszelki wypadek zawsze byłam. Kto kazał ci oznaczyć progesteron? Lekarz w klinice?
Podchodziłaś do ivf na naturalnym cyklu??
Tak, lekarz w klinice. Nie podchodziłam na naturalnym i chce sprawdzić wchlanialnosc leków.

Dziewczyny macie na papierze z kliniki napisane jakim protokołem szlyscie? Jakie są zalecenia i na jak długo jeśli transfer się powiedzie. Czy jest tomomawiane ustnie i na bieżąco?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny macie na papierze z kliniki napisane jakim protokołem szlyscie? Jakie są zalecenia i na jak długo jeśli transfer się powiedzie. Czy jest tomomawiane ustnie i na bieżąco?

W każdej klinice dostawałam kartę stymulacji gdzie miałam wpisane daty leki i co w jakim dniu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[Ja mam PCO i ja sama nie dostanę okresu. Ten ból to myślę, że to może jakieśzrosty od zastrzykow i dlatego boli. A długo bolały Cie piersi? Kiedy doszłas do siebie?

[Ja mam PCO i ja sama nie dostanę okresu. Ten ból to myślę, że to może jakieśzrosty od zastrzykow i dlatego boli. A długo bolały Cie piersi? Kiedy doszłas do siebie?
Raczej pobolewaly... ale wiecej niz teraz a ja 8tc. Nie dlugo, ale zmienialy sie troche... powiekszaly sie i sutki troche sie zmienialy. A później.okres i powoli wracalo do normy. Ale poczekaj. Moze tobie sie udalo :) tego ci życzę!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja dostalam protokol z procedury. Tam bylo napisane jakie leki do stymulacji, jaki wynik punkcji, ile bylo zapladnianych jak rosly, ile zamrozonych iczy byl.transfer. po crio nie dostalam takiej karty. Bede musiala dopytac lekarza czy powinna byc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry