reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

WolcZynski jest też Bardzo specyficZny olal moja mutacje trombofilie a jak sie okazało ma ona duże znaczenie
Ktora masz mutacje ?
Ja mam mthfr u mnie dr D tez powiedzial ze ta mutacje ma wiekszosc spoleczenstwa jak mu pokazalam wynik pod koniec 2 stymulacji. Dopiero jak mu sama powiedzialam ze mam homozygote to powiedzial ze niedobrze :) kazal brac femibion natal 1 i moze clexan po punkcji ale zebym sama nie dopilnoeala to bym tego clexanu wcale nie dostala. Takze widzisz z kazdym z nich cos jest :) musimy same sie domagac wszystkiego. Teraz tez bardziej ja chcem encorton niz on ale postawilam na swoim i powiedzil ze dla mojego spokoju przepisze :p
Jesli masz mthfr to jest to mutacja ktora nie wyklucza ciazy tym bardziej zdrowej ciazy.
Jest ona grozniejsza dla nas bo zwieksza i tak jyz w ciazy podniesione ryzyko zakrzepicy

reklama
Super :).
Kurczę a ja wczoraj zastanawiałam sie czy przyśni mi sie cos odnośnie transferu i wyniku :p. No i przyśniło sie, ze nie wyszło :(. No to fest ;). Mam nadzieje, ze to nie bedzie proroczy sen :(. Wieczorem leżąc juz w łożku miałam takie dwa dziwne skurcze i nie wiem czy to macica czy jelita - wzięłam no spe.
Pamietaj ze sny czyta sie na odwrot :D

Ktora masz mutacje ?
Ja mam mthfr u mnie dr D tez powiedzial ze ta mutacje ma wiekszosc spoleczenstwa jak mu pokazalam wynik pod koniec 2 stymulacji. Dopiero jak mu sama powiedzialam ze mam homozygote to powiedzial ze niedobrze :) kazal brac femibion natal 1 i moze clexan po punkcji ale zebym sama nie dopilnoeala to bym tego clexanu wcale nie dostala. Takze widzisz z kazdym z nich cos jest :) musimy same sie domagac wszystkiego. Teraz tez bardziej ja chcem encorton niz on ale postawilam na swoim i powiedzil ze dla mojego spokoju przepisze :p
Jesli masz mthfr to jest to mutacja ktora nie wyklucza ciazy tym bardziej zdrowej ciazy.
Jest ona grozniejsza dla nas bo zwieksza i tak jyz w ciazy podniesione ryzyko zakrzepicy
Mi prof wogole nie przepisał clexane musiałam wziąść receptę od ginekologa. Po za tym oprócz Usg nie wysłał mnie na żadne badania. Wszystko robię sama a własną rękę a jego słowa ze transfer to loteria i za którymś razem sie uda to już szok dla mnie

Ktora masz mutacje ?
A na co jest encorton ?

reklama
Do góry