U Kogo się leczysz?Dokładnie mrożenie w pierwszym roku za darmo.
reklama
U kogo się leczysz?1 rok mrozenia jest bezplatny. A crio teraz okolo 1100 zl koszty rozmrazania
Rustynka
Fanka BB :)
U Kogo się leczysz?
U Pierzyńskiego w medicover przyjmuje w Białymstoku. Już nie leczę jestem w 29 tc .
Do crio podejdę za jakiś rok po urodzeniu Frania.
A doktor przyjmuje też na nfz czy tylko prywatnie? Jakie koszty wyniosła Ciebie procedura in vitro?U Pierzyńskiego w medicover przyjmuje w Białymstoku. Już nie leczę jestem w 29 tc .
Do crio podejdę za jakiś rok po urodzeniu Frania
Rustynka
A doktor przyjmuje też na nfz czy tylko prywatnie? Jakie koszty wyniosła Ciebie procedura in vitro?
Ja jeździłam tylko prywatnie cała procedura z dojazdami wyniosła mnie 6000-6500 tyś .
Miałam refundowane leki więc tu troszkę kasy przyoszczedzilam .
A jaki był u Was problem?Ja jeździłam tylko prywatnie cała procedura z dojazdami wyniosła mnie 6000-6500 tyś .
A za którym razem się udało?Ja jeździłam tylko prywatnie cała procedura z dojazdami wyniosła mnie 6000-6500 tyś .
Rustynka
Ja w pierwszą ciążę zaszłam naturalnie była to ciąża pozamaciczna bo prawdopodobnie miałam jakieś zwężenie na jajowodzie. Po ciąży jeden z jajników został mocno pokaleczony i tym samym niedrożny i podczas laparoskopi wyszło że mam endometrioze. U M wyniki nasienie miał w granicach normy ale przed procedurą musiał rzucić fajki i brał też profeltil na poprawę nasienia.
Udało się za 1 razem
Udało się za 1 razem
gosia321
Domitrz ArtemidaU kogo się leczysz?
reklama
Jesteście zadowoleni? Ja właśnie myślę nad zmianą prof Wołczyńskiego waham się nad dr Zbrochem Domitzem lub Piotr Pierzyński.Domitrz Artemida
Podziel się: