Z czynnikiem męskim mamy problem i się nie łapiemy. A tam musi facet być zdrowy i kobieta też jakieś warunki musi spełnić dzwoniłam i sie dowiadywalamKochana a moze sprobuj zakwalifikowac sie do badania klinicznego wklejalam link 3 dni temu. Pokrywaja wiekszosc kosztow a testuja lek na skurcze macicy
reklama
Dusia_88
Fanka BB :)
Jak podzielił ? ??Moze sie podzielil
Tobtez moze plamic jak sie podzieli??
Przerazilas mnie teraz
Liv26
Tak sobie tłumaczęNie liczy sie ilosc a jakosc
gosia321
SzkodaZ czynnikiem męskim mamy problem i się nie łapiemy. A tam musi facet być zdrowy i kobieta też jakieś warunki musi spełnić dzwoniłam i sie dowiadywalam
gosia321
Z reguly plamienie implantacyjne jest w 6-7 dniu wiec glowa do goryJak podzielił ? ??
Tobtez moze plamic jak sie podzieli??
Przerazilas mnie teraz
Przerazaja cie blizniaki rozne cuda sie zdarzaja zobacz u karoliny byly 2 zarodki obydwa nie przetrwaly ale zanim ktorys z nich sie ulotnil podzielil sie zostawiajac trzeciego szczesliwego kropka
Dusia_88
Jeeej ale super! Nie doczytalam tegoZ reguly plamienie implantacyjne jest w 6-7 dniu wiec glowa do gory
Przerazaja cie blizniaki rozne cuda sie zdarzaja zobacz u karoliny byly 2 zarodki obydwa nie przetrwaly ale zanim ktorys z nich sie ulotnil podzielil sie zostawiajac trzeciego szczesliwego kropka
No poczekam do wtorku i ide na bete. Jestem dobrej mysli a to chyba najważniejsze
Hehe ja po ostatniej przerwie staram sie na bieżąco ale ciężko jest [emoji3] tyle tu się dzieje2h i w koncu nadrobilam 3 dni waszego pisania
Juliett222
Zaangażowana w BB
Ja tak samo zrobieNo ja tez nie prowadzę ciąży u niego, mam świetnego lekarza u siebie w mieście.
Zresztą niech pomaga innym parom zajść w ciążę bo w tym jest świetny . Ja wrócę po kolejne dziecko
reklama
Rustynka
2h i w koncu nadrobilam 3 dni waszego pisania
Taka codzienna lektura przed snem
Podziel się: