reklama
Jestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cud wrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu teraz pozostaje tylko modlitwa zeby za te 10 dni wszystko było ok
gosia321
Fanka BB :)
Sliczne malenstwa ❤❤Oto moje dwie Kruszynki, serduszka widziałam jeszcze nie słyszałam ale biły pięknie, mocno obydwa ❤❤
Dziewczyny pobeczałam się....
mery86
Super[emoji4] Gratulacje. Obyło się bez in vitro. Dbaj o Siebie i o maleństwo[emoji8]Jestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cud wrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu teraz pozostaje tylko modlitwa zeby za te 10 dni wszystko było ok
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Gratulacje kochanaMam wynik bety .....13 dzień po crio 395,6 :-) jeszcze nie wierzę !
agusiaa900
Zaciekawiona BB
Lekarz chyba wie robi choć Ja na początku czula bym sie bezpieczniej z progesteronem. Jak widać cuda sie zdarzajaJestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cud wrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu teraz pozostaje tylko modlitwa zeby za te 10 dni wszystko było ok
Emilianka6966
To mój drugi transfer, sama nie wiem, lekarz radzi jedną kropeczke, a ja bym chciała zwiększyć szanse... boję się porażkiDzięki! Tak, wzięłam jedna. Mam jeszcze jedna zamrożona w pierwszej klasie a kilkanaście w klasach 1-2 i 2-3 bedzie obserwowanych do piątej doby. Mam nadzieje, ze jeszcze uda sie znaleźć jakieś zdolne do zamrożenia. A Ty ile weźmiesz?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Jak miałas progesteron 25, to wysoko ja miałam poniżej 10Jestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cud wrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu teraz pozostaje tylko modlitwa zeby za te 10 dni wszystko było ok
G
gość 5
Gość
Dziekuje :* i przesyłamy Wam pozdrowieniatrzymam kciuki za kropusia !!!
reklama
Rustynka
Hej ja chodzę do dr pierzynskiego jest cudowny dzięki niemu jestem teraz w ciazy. Ale z tego co wiem on przyjmuje tylko prywatnie
Ja też dzięki niemu jestem w ciąży pierwsze podejście do in vitro udane .
Przyjmuje w Białymstoku i Ostrołęce prywatnie.
Ale współpracuje ze szpitalem więc pytanie czy nie skierował by na nfz.
Podziel się: