AnetaB-stok
Aktywna w BB
Na NFZA laparoskopie miałaś pryw czy na Nfz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na NFZA laparoskopie miałaś pryw czy na Nfz
A kto Cię skierował?Na NFZ
A kto Cię wysyła na te badania prof czy twój ginekolog ?Teraz przed ostatnią próbą crio miałam robioną też biopsje endometrium by trochę naruszyć strukture i zwiększyć szanse.
Mój Psor prowadzący :-)A kto Cię skierował?
Ja spanikowalam na tyle ze kilka dni zostałam gdańsku w hotelu [emoji3] miałam prawie 200 km do domu. Osobiście pojechalabym dłuższą drogaHej!
Mam pytanie . Nie napiszę, że głupie bo ponoć takich nie ma .
W drodze powrotnej z kliniki jadę drogą kilka km, która delikatnie mówiąc krzyczy o remont (dziury, nierówności) czy po transferze lepiej wybrać inną, dłuższą czy nie panikować .
Prof Wolczynski?Mój Psor prowadzący :-)
Z tego co rozumiem Leczysz sie w Białymstoku ? Pisałam do Ciebie na priv ale nie odpisujesz ? ....Wiesz co ja chodzę prywatnie do swego Profesora w klinice, ale laparo i biopsje miałam robiona na NFZ w klinice przyszpitalnej
Tak on. Kiedyś chodziłam do Pierzyńskiegoi też jest bardzo dobry i wiele badań robi. Przyjmuje na NFZ tylko nie wiem gdzie bo to nowe miejsceProf Wolczynski?