reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czytałam M@dzia - cóż za awans :tak:
Pierwszy typ kto może zostać i od razu odpowiedz może M@gda he he:blink:
Zaszczyt az po kostakachmnie kopie. Wychyl sie raz a juz zawsze cie palcem pokaza. Ale tak serio to nie mamnic przeciwko :) tusiaczku, nadal jestes tam mile widziana. Dolacz do nas, bo ja wierze w twoje malenstwa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam 31lat, od 9 lat próbujemy powiększyć rodzinkę. W ArteMidzie leczę się od ponad 2 lat. Po drodze było wielu lekarzy między innymi z kliniki Napromedica.
Dotej pory na in vitro poszło już ponad 30tyś.

Ja Invicta Warszawa

Szczerze powiem, że zastanawiałam się właśnie jeżeli chodzi o Polskę między Invimedem a Invictą, ale Novum dało mi też do myślenia. Natomiast jeżeli chodzi o statystyki to Czechy wypadają lepiej jeżeli chodzi o ciąże kliniczne, ale jeszcze się nie doczytałam, jakie tam mają kliniki godne polecenia.

Jesli wszystko dalej pojdzie tak jak do tej pory to tak. Jestem dzis 6t5d, jutro chcialabym poslychac serduszka. Mam madzieje ze juz bedzie :)

Trzymam za Ciebie mocno ;), to musi być silne przeżycie, niestety ja nie miałam takiego szczęścia, ale żyję nadzieją.

Dziewczyny, czy prowadziłyście auto podczas stymulacji? Są jakieś przeciwskazania?

I z innej beczki, czy wasi mężczyźni całkowiecie zrezygnowali z alkoholu czy czasem pili alkohol podczas procedury in vitro?

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Mój mąż rzucił fajki , alko okazjonalnie ale raczej unikaliśmy imprez zakrapianych .

Ja mam 31lat, od 9 lat próbujemy powiększyć rodzinkę. W ArteMidzie leczę się od ponad 2 lat. Po drodze było wielu lekarzy między innymi z kliniki Napromedica.
Dotej pory na in vitro poszło już ponad 30tyś.

Ta kasa nie jest taka straszna, jak to czekanie i pragnienie, oraz szalejący instynkt macierzyński

reklama
Szczerze powiem, że zastanawiałam się właśnie jeżeli chodzi o Polskę między Invimedem a Invictą, ale Novum dało mi też do myślenia. Natomiast jeżeli chodzi o statystyki to Czechy wypadają lepiej jeżeli chodzi o ciąże kliniczne, ale jeszcze się nie doczytałam, jakie tam mają kliniki godne polecenia.
Wiesz, kazda klinika ma zle.i dobre strony. Niektore dziewczyny sa zadowolona inne mowia ze idzie tasmowo, ale to sa zazalenia pod katem kazdej kliniki.

W Wawie jest duzo dobrych klinik. Ja wybralam Invimed bo mialam dosc dobry dojazd z pracy, zeby moc sie urwac na poltorej godziny na wizyte (mam.w porzadku managera, ktoremu powiedzialam gdzie i dlaczego jezdze).

Do góry