mlodzikowska
Zaciekawiona BB
Tak we wtorek miałam transfer :-)Też miałaś transfer we wtorek po świętach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak we wtorek miałam transfer :-)Też miałaś transfer we wtorek po świętach
Dziekuje zaJa tez jestem pacjetka profesora i dzis jestem w 31 tc
trzymam za Was kciuki! profesor działa cuda
Mój 4 i mam nadzieję ze ostatni :-) zresztą i tak nie mam już mrożaczków.A twoj który ?
A ja miałam pęcherzyk mimo estrofenu, malutki ale był,wiec trzeba było poczekać aż sobie pęknie i będzie idealne okno implantacyjne...wg mnie lekarz wie lepiej , nie śmiałabym mu powiedzieć żeby zaaplikował mi zarodka wcześniej bo tak powiedziała koleżanka z forum...on jest specjalistą w tej dziedzinie i skoro twierdzi ze 21 dc to tak ma być, i nie sądze ze jest to bez znaczenia, a endometrium miałam w porządku wiec nie musiałam czekać na żaden przyrost, powtórzę że- to jest bardzo indywidulana sprawa i wiedza wyczytana w internecie jest tylko pewna teorią uogólnionąno i o to mi chodzilo,podchodzisz do kryo na sztucznym a nie naturalnym. Gdyby to byl naturalnym to to co piszesz ,ze owulacje masz okolo 15 dc plus 6dniowa blastka ,transfer 21dc to by sie wszystko zgadzalo. Na sztucznym mozesz miec transfer i w 16 i 20 dniu. Nie bedziesz miala wcale owulacji ,wiec tez nic nie bedzie ci szalec. Wazne zeby wysciolka endometrium byla odpowiednio gruba i progesteron przez ciebie dostarczany sztucznie pomogl w implantacji.
Ja tez jestem pacjetka profesora i dzis jestem w 31 tc
trzymam za Was kciuki! profesor działa cuda
Ja jestem na L4 i będę przedłużać do kolejnej betyA bralyscie zwolnienia czy normalnie żyjecie i chodzicie do pracy.