Wierzę, wierzę tylko mam takie odczucie(które wynika z tych długoletnich starań)że ja chyba nie zasługuję na ciąże , że to jest taka walka z wiatrakami, bez końcaInne kobiety mają to na"pstryknięcie"a My musimy tyle przechodzić , nikt nie wie oprócz partnera i bliskich osób. Ale cóż tyle mi pozostało Wierzyć -bo objawów można wymyslać i doszukiwać setki a co ma być to bedzieI nie wiem czy ja tak mam ale przez te lata strań moja samoocena i wartość jako kobiety spadła bardzo nisko i cięzko mi. No dobra koniec użalania się Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie jeszcze raz!!!Do Magdusi 31 -leczę sie w GAMECIE Kielce u dr.Ziółkowskiego
reklama
Bulka Skarbie pamiętaj nie jesteś sama, my tu wszystkie z problemikami zmartwione i pełne nadziei. Wszystkim Nam się uda zobaczysz. Ja też dużo przeszłam, 4 lata starań, kilka inseminacji, aż w końcu decyzja o in vitro. Dziś już 8dpt i czekam do soboty - testuję betkę.
kaska31
Fanka BB :)
kaska31
byl troszke leniwy ale raczka pomachal
Magdusia 31
Bulka6 nie mów, że może nie zasługujesz na dzidzię-każda z dziewczyn z tego forum zasługuje zeby zostać mamą tylko niestety czas jest dla nas niełaskawy, bo to długo trwa-wierzę, że każdej uda się spełnić to swoje największe marzenie, że ta długa walka zostanie w końcu nagrodzona-wiem, że jesli się nie udaje, to brakuje sił, sa łzy, żal, pytania dlaczego ja?Ale trzeba potem znów się podnieść i dalej podjąć walkę.
sylha
mama bliźniakowa
Ja myślę, że każda z nas musi przejść jakąś drogę zanim osiągnie swoje marzenie, ale każda w końcu się go doczeka!!!!!
Kaśka- ten bąbelek to już kawał chłopa :-)
Roxii-?????????Miałaś dzisiaj badania prawda?!?!?!?!?
Madzia- a ty tak czasem nie wiesz już co tam w brzuszku Ci się chowa?!?!?!
Kaśka- ten bąbelek to już kawał chłopa :-)
Roxii-?????????Miałaś dzisiaj badania prawda?!?!?!?!?
Madzia- a ty tak czasem nie wiesz już co tam w brzuszku Ci się chowa?!?!?!
dlatego czekam do 14dpt...O panie dwudniowe to minie życzę Ci dalszej cierpliwości, bo tak jak Lola napisała 11DPT + zarodki 5dniowe to różnica jest już duża
choc przyznam ze chyba spodziewam sie tez @...na dwoje babka wrozyla...
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Minie- wiele moich koleżanek pierwsze objawy myliła z @, a potem tak niespodzianka więc wiesz:-)
Podziel się: