reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wierzę, wierzę tylko mam takie odczucie(które wynika z tych długoletnich starań)że ja chyba nie zasługuję na ciąże , że to jest taka walka z wiatrakami, bez końca:(Inne kobiety mają to na"pstryknięcie"a My musimy tyle przechodzić , nikt nie wie oprócz partnera i bliskich osób. Ale cóż tyle mi pozostało Wierzyć -bo objawów można wymyslać i doszukiwać setki a co ma być to bedzie:)I nie wiem czy ja tak mam ale przez te lata strań moja samoocena i wartość jako kobiety spadła bardzo nisko i cięzko mi. No dobra koniec użalania się Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie jeszcze raz!!!Do Magdusi 31 -leczę sie w GAMECIE Kielce u dr.Ziółkowskiego

reklama
Bulka Skarbie pamiętaj nie jesteś sama, my tu wszystkie z problemikami zmartwione i pełne nadziei. Wszystkim Nam się uda zobaczysz. Ja też dużo przeszłam, 4 lata starań, kilka inseminacji, aż w końcu decyzja o in vitro. Dziś już 8dpt i czekam do soboty - testuję betkę.

2012-03-08 20.06.21.jpgto moj maly babelek

A i faktycznie co do objawów to mam ich tysiące i każdy wydaje mi się właśnie tym, który świadczy, że to ciąża. Na przykłąd dzisiaj tak mnie coś mocno zakłuło tam w środku, że musiałam stanąć i chwilę przeczekać, aż przejdzie.

Bulka6 nie mów, że może nie zasługujesz na dzidzię-każda z dziewczyn z tego forum zasługuje zeby zostać mamą tylko niestety czas jest dla nas niełaskawy, bo to długo trwa-wierzę, że każdej uda się spełnić to swoje największe marzenie, że ta długa walka zostanie w końcu nagrodzona-wiem, że jesli się nie udaje, to brakuje sił, sa łzy, żal, pytania dlaczego ja?Ale trzeba potem znów się podnieść i dalej podjąć walkę.

Ja myślę, że każda z nas musi przejść jakąś drogę zanim osiągnie swoje marzenie, ale każda w końcu się go doczeka!!!!!
Kaśka- ten bąbelek to już kawał chłopa :-)
Roxii-?????????Miałaś dzisiaj badania prawda?!?!?!?!?
Madzia- a ty tak czasem nie wiesz już co tam w brzuszku Ci się chowa?!?!?!

reklama
Do góry