reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam
Znalazłam wasze forum i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa!!!Potrebuję tak jak Wy wsparcia i mam nadzieję że tu je znajdę, bo kto jak nie kobiety które walcza o dzidziusia może mi pomóc. Jeśli bedziecie takie miłe to chętnie się przyłącze, może jakoś pomogę, moze ktoś mi pomoże. A teraz tak w skrócie napiszę moją historię: starania o dzidzię 5 lat, leczenie ok.4,5! Ja miałam wszystkie możliwe badania jakie są na kuli ziemskiej i wszystko pięknie-jestem zdrowa, wagę mam oki i reszt też spoko, no moze AMH zbyt niskie. Mąż zdrowy, badanie nasienie dobre.Mieliśmy 5 insyminacji, 2 IVF- 1 nieudane z tylko dwoma zarodkami, drugie- 6 zarodków-1 próba(2 blastocysty) nieudana, 2 CRIO-(2 blastocysty)nieudane no i teraz ostatnie 3 CRIO- podane 2 blastocysty 08.03.2012- także czekam Dziewczyny. Betę zrobić mam za 11 dni i strasznie się boję, cholernie bo to nasza ostatnia szansa pomóżcie, wiem jak to jest czekać i odchodzić od zmysłów, nikt tego nie wie tak dobrze jak Wy -Jesteśmy Wielkie i ja wierzę że kazdy zasługuje na dzidziusia-Mmo wsztstko.

reklama
bulka6- witamy kochana , i postaramy sie pomoc jak bedziemy w stanie to trzymam kciuki za Ciebie i zarodki :)

32 dzien cyklu @ brak , dostaje do glowy !!!!!:)

Dziękuję za miłe przyjęcie mam nadzieje że wszystkim nam się uda i że wasze słowa bedą dla mnie ogromnym wsparciem :zawstydzona/y:

bulka6 witaj na forum-jestesmy tu po to żeby właśnie się wspierać i razem czekać na wynik.
Widzę, że już bardzo dużo przeszliście i mam nadzieje, że ta próba zakończy się sukcesem-życzę Wam tego z całego serduszka.
Widzę, że jesteś z Kielc ja z Ostrowca.
Napisz gdzie podchodziłaś do in vitro.

Bulka- witaj :-), będzie dobrze, musisz myślec pozytywnie- wierz mi pomaga!!!!!!!
Madzia- mysliśz, że lutka ma wpływ na apetyt??? ja już od poniedziałku ją ograniczyłam w sobotę biorę ostatnią tabletkę, albo może całe to podekscytowanie ciążą?!?!?!?Masakra ile ja dzisiaj wciągnęłam:szok::szok:

mnie obrzarstwo przeszlo po 3 tygodniach jak zaczelo mnie mdlic i zaczely sie wymioty ja jejm owoce po nich dobrze sie czuje jak narazie waga stoi w mjejscu 54.8 kg jak tak dlaej bedzie z brakiem apetytu to duzo nieprzybiore na wadze.

Sylha wydaje mi się, że ma wpływ na apetyt w jakimś stopniu-siedzenie w domciu też powoduje częstsze sięganie po jedzonko-jak się organizm domaga, to trzeba jeśc , ale wiadomo też , że nie bez umiaru hehe
Ja np. na poczatku wogóle prawie nie jadłam słodyczy co wcześniej było nie do pomyslenia żeby nie sięgnac po coś codziennie-no ale teraz już mi chęci wracają:-(

Witam Cie Bulka ja tez ciesze sie ze jetem na tym forum duzo sie moge dowiedziec mimo ze juz mam corke po in vitro zawsze cos nowego sie moge dowieciec i pogadac z dziewczynami co mnie martwi.:-)

reklama
Hej Bulka, ja też jestem tutaj nowa od paru dni, a jak dużo dziewczyny pomagają, fajnie mieć kogoś tam dalej, kto nie zadaje zbędnych pytań, kto czasem opieprzy, pomacha łapką na dobry dzień i zawsze odpisze, choćbyś nie wiadomo jak durne pytania zadała:-D

Do góry