reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najlepsze jak powiedział a po co Pani przyszła będzie Pani musiała teraz zapłacić za wizytę a Ja do niego ze wolę zapłacić niż siedzieć bezczynnie i czekać dwa miesiące [emoji14]Najgorsze ze każda z nas gdy idzie pierwszy raz jest w totalnej niewiedzy i pozwalamy sobie na takie błędy. Ja wiem ile oni maja pacjentek i gdybym się nie upomniała ze mam te leki brać przed transferem to on by w życiu do mnie nie zadzwonił ! Nawet nie wiedział ile i jak poszło po punkcji . Ja mu dopiero pokazałam wyniki .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie lekarz po tylu wizytach,monitoringach i inseminacjach był zaskoczony macicą w tyłozgięciu podczas transferu...także wiem coś o tym:(

reklama
Wiecie jakie jest ryzyko że się zatrzymają?

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Dziewczyny pomóżcie siedzę i płacze jutro mam wizyte u genetyka a dziś mam wyniki u pacjentki stwierdzono obecność heterozygotycznej mutacji H129R w genie czynnika V krzepnięcia i stwierdzono obecność heterozygotycznej mutacji A1298C w genie MTHFR. U pacjentki stwierdzono podejrzenie trombofili i skłonność do zakrzepicy. Kariotypy mamy dobre. Co to oznacza.? Tak się boję....

Magda a tak swoja droga czytam jeszcze raz sowaczek i se mysle Ale by bylo super gdyby ona chciala byc jeszxze niestety az msc temu chciala zobaczyc swiat ciekawska moja cora
Moze drugim razem sie uda tak donosic [emoji104][emoji104]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Właśnie dostałam wiadomość że z 6 komórek mamy 3 prawidłowo zapłodnione

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

To super!!! Z trzech moze byc 6 dzidzi [emoji7][emoji108]Ja distalam wtedy wiadomosci ze zero tylko dwa ktore mi podano

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry