reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanko czy po punkcji 2 dni mogę wziąść kąpiel ? Kiepsko się coś czuje i mam ochotę się wyleżeć w wannie [emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Haha i gdzie go widac?? Pamietam ze go zribilam Ale nigdy go nie widzialam ;( tylko jak zrobilam na zakladce na bb Tak wiec nigdy go ani nie zmienialam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie widać cię tak:

Capture.GIF

Załączniki

• Capture.GIF
    Capture.GIF
    72,6 KB · Wyświetleń: 370
Wczoraj nie mogłam się dodzwonić do mojego lekarza i zadzwoniłam do kliniki zapytać kiedy ma pierwszy wolny termin a Pani ze właśnie na dziś na 16:20 się zwolnił. Zaskoczenie mojego lekarza jak Mnie zobaczył było najlepsze [emoji14]oczywiście usłyszałam ze jestem nadgorliwa i powinnam znaleźć sobie zajęcie po czym powiedziałam mu ze Ja już sobie nie pozwolę na niewiedzę i stratę kolejnych zarodków lub niedopracowanie kolejnego podejścia . Zrobił oczy i powiedział ze nie lubi działać pod presja na co Ja do niego że Ja chce tylko żeby mnie wysłuchał i odpowiedział na moje pytania . Wiec nie będę czekać dwóch cyklów tylko jeden na transfer i od wczoraj już biorę leki od immunologa by obniżyć przeciwciała i komórki NK. Było mi to nie pomyśli ale u Mnie nic nie wskazuje na hiperke wiec nie chce czekać bo same wiecie jak to czekanie dobija . Najgorsze jest to ze rozmawiałam z nim czy podamy dwa czy jeden zarodek a on ze jeden bo ma złe doświadczenia z bliźniaczymi ciążami !!! W sumie nastawiłam się psychicznie ze mogę mieć bliźniaki jeśli się uda ale teraz mam zagwostkę [emoji53]No i zwróciłam mu uwagę na koszty mrożenia oscecytów ze przeginają na co usłyszałam ze to się rzadko u nich robi i stad ta cena .

Dziewczyny są dwa pęcherzyki, ale niestety moja ciąża jest mega zagrożona mam ogromnego krwiaka który może popsuć wszystko...

Tusiaczzku wchłonie się !!! Musisz być dobrej myśli , jest tu dużo dziewczyn co tez miały i kończyło się zwykle pozytywnie . Będzie dobrze !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanko czy po punkcji 2 dni mogę wziąść kąpiel ? Kiepsko się coś czuje i mam ochotę się wyleżeć w wannie [emoji14]

do mnie lekarz mówił żebym definitywnie unikała kąpieli, ale to dlatego że u mnie było duże ryzyko hiperki, a co za tym idzie krwotoku:( Też lubię leżakowanie w wannie...myślę że letnia woda nie zaszkodzi,ale nie wiem sama

reklama
Do góry