reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To prawda kazda jest z nas inna ,kazda inaczej przechodzi stymulacjie tak jak i objawy Po punkcji i ciaze
Ja do drugiego konca trymestru moglam gory nosic ;) zero objawow,triche nudnosci zero wymiotow ;)
Po to jest forum droga by sie zalic;), zal sie ile chcesz ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na początku ciąży nie miałaś w ogóle żadnych objawów? Piersi Cie bolaly? :) ja mam teraz 8tc i się martwię brakiem jakichkolwiek objawów...

Na początku ciąży nie miałaś w ogóle żadnych objawów? Piersi Cie bolaly? :) ja mam teraz 8tc i się martwię brakiem jakichkolwiek objawów...

Powiem tak pare dni Po transferze tylko raz bol jajnikow,myslalam ze to okres bo zazwyczaj tez nue cierpialam przed okresem ,raz bol glowy Ale co byko dla mnie dziwne i tak sie skapnelam ze sie udalo moja pochwa w srodku byla jakby spuchnieta ze czopka progesteron nie moglam wlozyc bo wyplywal caly[emoji33],a Zaraz Po punkcji nigdy tak nie bylo tzn wyplywaly mi resztki na wkladce Ale to normalne

Po punkcji zero objawow typu bole mdlosci i zycze tez tego kazdej

Tak jak pisalam ciaza do 29 tc super sily wiele ,zero objawow ze ciaza,brzuszek pojawil sie okolo 5 msca ,bol piersi okolo 3 msca zaczely bolec Ale nie dziennie JuZ predzej teraz bola karmiac Nicole
Nie szukajcie kobietki objawow ciazy ,nie ma to cieszcie sie !!
Kto ma zamiar isc na l 4 isc !! Bo przeciez tyle czasu czekalyscie na dzuecko Tak wiec teraz praca poczeka!
Wszelkie krwawienia od razu szpital bo lepiej skonsultowac to z lekarzem Ale z tego ci wiem aplikator czesto drazni scianki w srodku przy wkladAniu ,Ja wkladalam recznie czopki;)

Bardzo ciesza mnie wasze wyniki I foto maluszkow !!!ktorym sie udalo a tym ktorym nie niestety in vitro to tylko 20-30% udanych wynikow przy 1 ivf a 40-50% przy drugim trzecim ivf wiec to niewiele i niestety nie kazdej udaje sie od razu;(

Powiem tak pare dni Po transferze tylko raz bol jajnikow,myslalam ze to okres bo zazwyczaj tez nue cierpialam przed okresem ,raz bol glowy Ale co byko dla mnie dziwne i tak sie skapnelam ze sie udalo moja pochwa w srodku byla jakby spuchnieta ze czopka progesteron nie moglam wlozyc bo wyplywal caly[emoji33],a Zaraz Po punkcji nigdy tak nie bylo tzn wyplywaly mi resztki na wkladce Ale to normalne

Po punkcji zero objawow typu bole mdlosci i zycze tez tego kazdej

Tak jak pisalam ciaza do 29 tc super sily wiele ,zero objawow ze ciaza,brzuszek pojawil sie okolo 5 msca ,bol piersi okolo 3 msca zaczely bolec Ale nie dziennie JuZ predzej teraz bola karmiac Nicole
Nie szukajcie kobietki objawow ciazy ,nie ma to cieszcie sie !!
Kto ma zamiar isc na l 4 isc !! Bo przeciez tyle czasu czekalyscie na dzuecko Tak wiec teraz praca poczeka!
Wszelkie krwawienia od razu szpital bo lepiej skonsultowac to z lekarzem Ale z tego ci wiem aplikator czesto drazni scianki w srodku przy wkladAniu ,Ja wkladalam recznie czopki;)

Bardzo ciesza mnie wasze wyniki I foto maluszkow !!!ktorym sie udalo a tym ktorym nie niestety in vitro to tylko 20-30% udanych wynikow przy 1 ivf a 40-50% przy drugim trzecim ivf wiec to niewiele i niestety nie kazdej udaje sie od razu;(

Mąż mnie już wczoraj postawił do pionu, jestem spokojniejsza :) byliśmy tydzień temu z maluchem wszystko dobrze :) ucałuj malutka od cioci :*

Powodzenia dzisiaj kochane! [emoji110][emoji110][emoji110] Miłego dzionka. Ja biegnę kupić doniczki i będę sadzic Bratki [emoji38]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Ja JuZ posadzilam;)
Jaka pogoda w szwecji? U mnie pochmurnie jak zazwyczaj Ale ostatnio bylo 26 stopni ze wszyscy chodzili w klapkach i koszullsch i wolali koniec swiata bo tutaj 26st to tylko w sierpniu jest ha ha

Mąż mnie już wczoraj postawił do pionu, jestem spokojniejsza :) byliśmy tydzień temu z maluchem wszystko dobrze :) ucałuj malutka od cioci :*

Najgorszy jest stres teraz ,staraj Sue go unikac!!!ciesz Sue ciaza wkoncu upragniona,jedz zdrowo,chodz na spacerki choc wiem ze teraz zimno w polsce ;((, smiej sie I rozmawiajcie z kropkiem ;), pozytywne mysli to polowa sukcesu !!
1492674953-aaaaaa.jpeg

reklama
Najgorszy jest stres teraz ,staraj Sue go unikac!!!ciesz Sue ciaza wkoncu upragniona,jedz zdrowo,chodz na spacerki choc wiem ze teraz zimno w polsce ;((, smiej sie I rozmawiajcie z kropkiem ;), pozytywne mysli to polowa sukcesu !!
1492674953-aaaaaa.jpeg

Mąż cały czas z maluchem rozmawia :) póki co brzydka pogoda w Polsce ale już niedługo ma sie poprawić i w maju ma być po 20 stopni, nie mogę się doczekać :) wczoraj miałam ogólnie jakiś ciężki dzień, dzisiaj jest Juz lepiej..

Do góry