Ilona 88
Fanka BB :)
O jak,to nawet nie wiedziałam,to coś musiałam źle kliknąć tak? Bo jak wchodziłem na link to byłam...Dopisałaś się w kopiiJuż cię przeniosłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jak,to nawet nie wiedziałam,to coś musiałam źle kliknąć tak? Bo jak wchodziłem na link to byłam...Dopisałaś się w kopiiJuż cię przeniosłam.
Na początku ciąży nie miałaś w ogóle żadnych objawów? Piersi Cie bolaly?To prawda kazda jest z nas inna ,kazda inaczej przechodzi stymulacjie tak jak i objawy Po punkcji i ciaze
Ja do drugiego konca trymestru moglam gory nosiczero objawow,triche nudnosci zero wymiotow
Po to jest forum droga by sie zalic, zal sie ile chcesz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na początku ciąży nie miałaś w ogóle żadnych objawów? Piersi Cie bolaly?ja mam teraz 8tc i się martwię brakiem jakichkolwiek objawów...
Mąż mnie już wczoraj postawił do pionu, jestem spokojniejszaPowiem tak pare dni Po transferze tylko raz bol jajnikow,myslalam ze to okres bo zazwyczaj tez nue cierpialam przed okresem ,raz bol glowy Ale co byko dla mnie dziwne i tak sie skapnelam ze sie udalo moja pochwa w srodku byla jakby spuchnieta ze czopka progesteron nie moglam wlozyc bo wyplywal caly[emoji33],a Zaraz Po punkcji nigdy tak nie bylo tzn wyplywaly mi resztki na wkladce Ale to normalne
Po punkcji zero objawow typu bole mdlosci i zycze tez tego kazdej
Tak jak pisalam ciaza do 29 tc super sily wiele ,zero objawow ze ciaza,brzuszek pojawil sie okolo 5 msca ,bol piersi okolo 3 msca zaczely bolec Ale nie dziennie JuZ predzej teraz bola karmiac Nicole
Nie szukajcie kobietki objawow ciazy ,nie ma to cieszcie sie !!
Kto ma zamiar isc na l 4 isc !! Bo przeciez tyle czasu czekalyscie na dzuecko Tak wiec teraz praca poczeka!
Wszelkie krwawienia od razu szpital bo lepiej skonsultowac to z lekarzem Ale z tego ci wiem aplikator czesto drazni scianki w srodku przy wkladAniu ,Ja wkladalam recznie czopki
Bardzo ciesza mnie wasze wyniki I foto maluszkow !!!ktorym sie udalo a tym ktorym nie niestety in vitro to tylko 20-30% udanych wynikow przy 1 ivf a 40-50% przy drugim trzecim ivf wiec to niewiele i niestety nie kazdej udaje sie od razu;(
Powodzenia dzisiaj kochane! [emoji110][emoji110][emoji110] Miłego dzionka. Ja biegnę kupić doniczki i będę sadzic Bratki [emoji38]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Mąż mnie już wczoraj postawił do pionu, jestem spokojniejszabyliśmy tydzień temu z maluchem wszystko dobrze
ucałuj malutka od cioci :*
Peugeotka, czy ty wiesz, że jeszcze masz suwaczek, który odlicza ciąże?![]()
Mąż cały czas z maluchem rozmawiaNajgorszy jest stres teraz ,staraj Sue go unikac!!!ciesz Sue ciaza wkoncu upragniona,jedz zdrowo,chodz na spacerki choc wiem ze teraz zimno w polsce ;((, smiej sie I rozmawiajcie z kropkiem, pozytywne mysli to polowa sukcesu !!
![]()